2777
2789
عنوان

کیاازدست شوهرناراحتن بیاین

276 بازدید | 27 پست

اولویت اول همسرتون کیه خانواده ای ک درست کرده یعنی شما بچه هاتون یا خانواده ای ک ازش اومده یعنی پدرمادربرادرخواهر ؟

نزدیک ب یکماه قراره یه چیزی برای خونه بخره با اینکه واجبه هروز امروز فردا میکنه دوهفته اخیر بعداز کارش میره ب داداشش کمک بده تعمیرات دارن بهش گفتم دوساعت وقت بزار برای کارخونه خودت اینم کاره حساب میشه برگشت بهم گفت دوروز صبرکنی نمیمیری ک اولین بارش بود همچین چیزی شنیدم ازش بعدم گفت خب خسته کوفته حوصلم نشد برم منم گفتم هرروز مثل دوساعت دیگ میومدی یه امروزم سر هرروز دیرمیومدی کارخونه انجام میشد 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

ای  کاش خانوادش می بود 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای کاش خانوادش می بود

اخه مگه مجبورن زن بگیرن وقتی نمیتونن کمترین کاری ک میتونن بکنن همین اولویت دادن دریغ بکنند

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خیلیچندین بار هم دعوا کردیم همش میگه ن تو اولویتی ولی رفتار ک معلومه از خرج من و خودش میزنه قسط وام ...

ب حرف ک خیلی ادعاعاشقی داره ب رفتاره ک میبینم چطور برنامه منوبهم میزنه یهو ماشین میده بهشون یااینکه قرارمون جایی بریم زنگ میزنن خودشومیرسونه بهشون یا کلا راحتی بقیه براش اولویت داره منو نادیده میگیره

دقیقا اکثر مردا اینطورین خواهر چ میشه کرد

دلم میخواد بشورم بزارمش کنار ولی دلم ب شکستن دلش راضی نشد اما اون بهم گفت اگ یکم صبرکنی نمیمیری ک

من اولویتشم ولی دوسش ندارم ب لجبار دارم زندگی مبکنم ..دو روز پیش چنان کتکم زد 😞هنوز بدنم درد مبکنه کاش حمایتگری داشتم هعی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
من اولویتشم ولی دوسش ندارم ب لجبار دارم زندگی مبکنم ..دو روز پیش چنان کتکم زد 😞هنوز بدنم درد مبکنه ...

اجبارچرا یکم سعی کن شاید تونستی دل بدی بهش بسازی باهاش

اجبارچرا یکم سعی کن شاید تونستی دل بدی بهش بسازی باهاش

ن ازش بدم میاد ..فقط چون اهل محبتم فکر میکنه دوسش دارم ..‌چون انتخابم اشتباه بود

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...)