2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشانه بلوغ داره زیر بغلش کمی مو رشد رده از هفت سالگسی صدو سی و دو سانت هست😓ن خودم 167. و شوهرم 176 ...

قدش برای سنش خیلی کوتاه نیست ولی اینکه نشانه بلوغ داره خطرناکه چون اگه یهو حواستون نباشه و بالغ بشه دیگه بیشتر از ۱۰،۱۵ سانت بعده بلوغ قد نمیکشه حتما ببریدش تحت نظر دکتر غذد که هرکاری لازمه براش انجام بده 

جدا؟ چند سالشه؟شما چیزی بهش نمیگین؟ من ک خیلی حرص میخورم

نه

تا دعواش میکنم فقط میپوشه باز دوباره ب یه ساعت نکشیده در میاره

فعلا بهش سخت نمیگیرم دخترم کلاس سوم هست ولی فک کن رفتاراش کلاس اولی 

هر کی هم میبینتش میگه امسال اوله🤷🏻‍♀️

یعنی دو سه ساله قدش ثابت مونده ؟؟؟خب با دکتر صحبت کناز اینجا چی متوجه میشی ؟؟؟

بد نوشتم  منظورم این بود از هفت  سالگی رشد مو زیر بغل داشت الانم ی خط باریک موهاش کمی کلفت در اومده

قدش برای سنش خیلی کوتاه نیست ولی اینکه نشانه بلوغ داره خطرناکه چون اگه یهو حواستون نباشه و بالغ بشه ...

هفت ماه قبل بردمش وقتی هشت سال و نه ماهه بود سن استخوانیش هشت سال و پنج ماه بود؟ سن استخوانی کمتر باشه خوبه یا بد

هفت ماه قبل بردمش وقتی هشت سال و نه ماهه بود سن استخوانیش هشت سال و پنج ماه بود؟ سن استخوانی کمتر با ...

خوبه چون معمولا دیر تر بسته میشه صفحه رشد اینجوری ولی باز هم حتما ببرید بچه ها تو این سن هفت ماهه خیلی تغییرات زیادی میکنن