2777
2789
عنوان

نمی‌دونم اسمش آزار جنسیه یا چی ولی فکرش اذیتم می‌کنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 45 پست
نکندی اونجاشو بذاری دهنش؟؟؟؟ مرتیکه بیشرفت گوه😐😐اعصابم خورد شد ببخشید

لون موقع نتونستم چیزی بگم چون خونه خودشون بودم نمیدونم چرا لال شده بودم فق فرار کردم 

بعدش دیگ اینقدر حالم بد بود زنگ زدم اینقدر فحش دادم بهش پشت تلفن بهش گفتم آبجیم خیلی بدبخته زنه تو شد 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم تجربه میشه برات که همون لحظه خیلی جدی بگی منظورتون چیه؟ و اون ادم بفهمه جدی میگیری و با شوخی خ ...

اینا رو من میدونم، خودم دو سال تئاتر کار کردم جایی ك همه گفتن عمق فساده ولی من چون خودم جدی بودم هیچکس جرئت هیچ کاری رو نداشت، یا جاهای دیگه هم همینطور ، این حیوون زنا زاده نمی‌دونم چرا اینجوری کرد...

چون صاحب رستوران بود من یه گارد خاصی داشتم چیزی نگم خاک تو سر منننن

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

ان شاءالله که به حق امام حسین خدا شفاش بده توکلتون بخدا

خدایا شکرت🙏
لون موقع نتونستم چیزی بگم چون خونه خودشون بودم نمیدونم چرا لال شده بودم فق فرار کردم بعدش دیگ اینقدر ...

الهی بگردم... مرتیکه حرومزاده 

آدم واقعا هم لال میشه! ایشالا هییییییییچوقت پیش نیاد برات اما تجربه شد که دفعه بعدی برگردی همونجا بزنی تو گوشش! ریدم تو قبرش -_-

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
دست زد ب بازوت جدی میگفتی تماس فیزیکی بدت میاد ،چرا سکوت کردی ریختی تو خودت ،شاید یبار میگفتی جمع می ...

همین چون نتونستم چیزی بگم دارم می‌سوزم 

الهی بگردم... مرتیکه حرومزاده آدم واقعا هم لال میشه! ایشالا هییییییییچوقت پیش نیاد برات اما تجربه شد ...

دیگ نمیرم خونشون مث قبل🤧

خوب شد بازم زنگ زدم گفتم خالی شدم 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

حالا واقعا تئاتر همون طوری ک میگن بود؟

اصلاااااا تو بگو یه درصد ، همه جا دوربین همه جا تحت کنترل ، بعدم آدم هول اونجا هم بود منتها بستگی به آدمش داشت میدونستن با کی لاس بزنن ولی لمس فیزیک و نزدیک شدن به یکی اصلا!

خوب کاری میکنی -_-اره اگه زنگ نمیزدی فک می‌کرد بدت نیومده -_-

اره بهش گفتم آبجیم بدبخته🥲😅 عنتر 

باورت میشه دیگه نگاهش نکردم ازون روز؟ سه سال شده 

کلا از چشمم افتاد 

بهش گفتم من تورو مث برادر خودم میذونستم

اصلاااااا تو بگو یه درصد ، همه جا دوربین همه جا تحت کنترل ، بعدم آدم هول اونجا هم بود منتها بستگی به ...

خب دیگه اونجا جای هنری هم هست طرف حداقل حالشه 

والا منم هر چی آگاهی دیوار دیدم همشون عوضی و هول و پدرسگن خدا ازشون نگذره 

اوغ دیگه رستوران ها هم نمیشه رفت غذا خورد کثیفن معلوم نیست اون پشت مشتا چیکار میکنن 

خدایا شکرت🙏