2777
2789

در ردیف اول تو دوستی ک اسم اولت با k شروع میشه جواب خدا رو چی میخوای بدی پشت گوشش یاسین خوندی کات کنه همش زیر سر توست 

بعدا هم اون دوستانش ک پشتت وایستادند علیه من تا کات کنه شماها کردین مقصر شمایین تک تکتون ب سزای اعمال زشتتون میرسید قورباغه های سمی افریقا نه تنها ب من بلکه شما پاسخگوی این بی خوابی های دو طرف ما خواهید بود صبر کنید یه روزی شما هم زیر چرخ زمونه له میشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیچاره دخترایی که گول دوستاشون رو میخورن و با موقعیت‌های خوبشون کات میکنن یا حتی طرف میره خواستگاری رد میکنن بخاطر حرفای از سر حسادت دوستاشون.(حالا نمیدونم شما مورد خوبی بودی یا نه)

پزشک کوچولو🩺📚

برادر عزیز یه توضیح بده

عه ،ایشون اخَوی هستن؟میگم چرا هرچی میخونم از حرفاش چیزی نمیفهمم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چی شده ؟؟؟.

دیروز دیت بود من همش استرس داشتم پیشش زبمونم بند اومده بود همه جام قفل شده بود کلا بی حس بودم از استرس اونوقت ب من میگه رفتارت با من خوب نبود من ۸ ساعت راه رفتم فقط بخاطز تو ک ببینمت 

بعد این دوستاش پشتش وایستادند تا با من کات 

آخه تو دوستی کثافت بیماریش رو ب رخ من میکشی تا کات کنه بیماریش رو من کم کرده یودم اگه چیزیش بشه مقصر شماییپ

دیروز دیت بود من همش استرس داشتم پیشش زبمونم بند اومده بود همه جام قفل شده بود کلا بی حس بودم از است ...

اولین دیدارتون بود ؟؟؟ 

قبلا تصویری حرف نزده بودی ؟؟؟ 

توضیح دادی که هیجان داشتی و نتونستی درست برخورد کنی ؟؟؟؟ 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

بیچاره دخترایی که گول دوستاشون رو میخورن و با موقعیت‌های خوبشون کات میکنن یا حتی طرف میره خواستگاری ...

چیکار میکردم بهش

درکش کردم 

از اشتباهاتش گذشتم

باهاش مهربون بودم

هرچی میگفت واسش تهیه میکردم

کلا میگفتم تو فقط امر کن

اونوقت من بخاطز استرسی ک پیشش داشتم گذاشت رفت با هزارتا بهونه مقصرش هم دوستای حسودش هستن