2777
2789
عنوان

جواب این بی خوابیما شما دوستاتش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
اره اولین دیدار بود نه قبلا هیچ تصویری ندادم

شاید ظاهرت به دلش نبوده و بهونه اورده

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اولین دیدار بود نه قبلا هیچ تصویری ندادم

خب این همه امکان برا تماس تصویری هست 

چرا قبل اینکه ۸ ساعت بکوبی بری چهار بار تماس تصویری نگرفتید با هم ،تا هم. استرس و هیجانت فروکش کنه هم بهتر همو ببینید 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

خب این همه امکان برا تماس تصویری هست چرا قبل اینکه ۸ ساعت بکوبی بری چهار بار تماس تصویری نگرفتید با ...

نمیتونست تصویری بگیره هرچقدر میگفتم زنگ بزنیم میگفت سیم کارتم مشغول بشه مامانم شک میکنه قول هاش عمل نکرد و بی وفایی کرد من بهش جونمو هم میدادم ولی اون چی خود خواهی کرد خود خواهی نمیبخشمتون نه خودتو ن دوستاتو بهم قول داده بودی 

نمیتونست تصویری بگیره هرچقدر میگفتم زنگ بزنیم میگفت سیم کارتم مشغول بشه مامانم شک میکنه قول هاش عمل ...

فکر کنم شما جدی گرفتی زیادی ،

یعنی یه روبیکا نداشت ۵ دقیقه تصویری حرف بزنید یا تو همون روبیکا تماس بگیرید حرف بزنید 

این دیگه چه بهونه ایی هست اخه 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

چیکار میکردم بهشدرکش کردم از اشتباهاتش گذشتمباهاش مهربون بودمهرچی میگفت واسش تهیه میکردمکلا میگفتم ت ...

اگر واقعا اینطور که میگید هستید پس ایشون قطعا یه روز پشیمون میشه

پزشک کوچولو🩺📚

اگر واقعا اینطور که میگید هستید پس ایشون قطعا یه روز پشیمون میشه

بخدا قسم بودم 

من عاشقش بودم یه روز ی حرفی گفت گفتم ببین بابات شرطش حتی باشع ک من یه کلیع ام رو در راه تو نذری بدم من دو کلیه ام رو با کبدم میدم فقط ۲۴ ساعت زنده بمونم اونم پیش تو بمونم فقط گفت خدا نکنه واسم بمونی 

این دوستای حسودش نذاشتن 

من بالای ۲۷ اونم ۱۹ دقیقا نگفتم تا شناسایی نشیم

اختلاف سنیتون زیاده و ایشون سنش کمه تحت تاثیر جو دوستاش قرار گرفته اینطور که میگید. البته شاید از ظاهرتون خوشش نیومد بالاخره عکس با واقعیت فرق داره. بهتره شما دنبال یه آدم دیگه باشید و بالای ۲۷ دیگه زمان ازدواجه

پزشک کوچولو🩺📚