2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 125 پست
خب مگه چه چیز بدی قراره بنویسه برات خدایی نکرده بیماری نداری که بگی در آینده ممکنه مشکل ساز بشه ،،بی ...

خوب ما بابامون محتاد اینا میگیرن میفرستن بهزیستی ما رو اینطوری که میبینم گفتش چرا مادرت نیورده اخه مادر من بیخال نمیاره خوب چیکار کنم من اوردم ابجیم جوری سوال پیچش کردن هنگید سابقه خودکشی داشتی یان ابجیم گفت نه چرا الکی میگی راستشو بگو چجور خاستی خودکشی کنی بخاطر چی و خیلی چرت و پرت تا نامه واکسن بدن بزنیم هنوز و اینکه مشاورم نبود نامه نویس امپول بود هنوز ابجیم ترسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهداشت تجربه نداره دنبال سرگرمی و. سابقه کار واسه خودشه من هیچ کدوم از واکسن های بچه هام رو نزدم هیچ ...

اشتباه بود کارت خواهر تو بزرگسالی اسیب میبنن خواهر شوهرم هپاتیت نزد تو بچگی بدبخته الان همش دکتررررررر عکس دوااااا کل در امدشوهرش واس دکترا میره  دور از جون بچه هات بخاطر هپاتیت بعد ازدواج و ک دوتا بچه گیرش اومد متوجه شد

من ابجیم از مشاور بدش میاد متنفره اونا خیلی ادمو میترسونن خاهر من یه استرسی از خودم بتره میگ قرنطینم ...

خوب عزیزم خواهرتون برای این سطح از استرسش باید  با کارشناس صحبت کنه و‌دلیل استرسشو پیدا کنن و راه های کنترل اونو پیدا کنه 

میدونی  این استرس چه تاثیری توی درس و‌کنکورش داره

البته یه چیزی فوییای روپپش سفید هم یه چیز خیلی شایع و طبیعی هستش

نه خیالم راحته پزشک دو تا از واکسن هارو گفت بزن یکی فلج اطفال یکیش یادم نیست چی بود

واکسن ها واسه سل وسرخک وفلج اطفال وهپاتیت وکزار ودیفتری وسیاه سرفه و...که هر چند سال یک بار میزنت که ایمنی ایجاد بشه با یک بار زدن ایمنی ایجاد نمیشه این بیماری ها فقط مال بچه ها نیست که بگید تا حالا نگرفتن پس دیگه اتفاقی نمیوفتع دوست من پنج سال پیش سل گرفتن خون بالا میاوردن تا مرز مردن رفت 

واكسنو ببر بزنه بگو تو آرايشگاه ابروم با تيغ بريد يا موقع كاشت از دستم خون اومدبه اونا چه ربطي داره

فضولن اصلا به اونجا چه من ازمایش کل دادم میگن ازمایش کل ایدز نداره توش چرا دادی خیلی ادمو هنگ میکنن مخشو وای 

چند سالشه خواهرت اونا کارشونه خیلیا پرونده دارن منم دارم یه مدت میرفتم چک آپ و قرص ویتامین دی میدادن وزنمو میگرفتن چه اشکالی داره؟دارن وظیفشونو انجام میدن پسرمم از اولش بردم الان ۵سالشه چون برای مدرسه نامه بهداشت میخوان 

خوب ما بابامون محتاد اینا میگیرن میفرستن بهزیستی ما رو اینطوری که میبینم گفتش چرا مادرت نیورده اخه م ...

خوب عزیزم تمام افراد هر چند وقت یبار باید برن پیش بهداشت و یکسری سوال و مراقبت ها دارن 

جوانان سه سال یکبار 

سالمندان و میانسالان سالی یکبار

مادرت چند پقته نرفته 

حالا که تو رفتی تو رو دیدن و رفتن توی فهرست خانوار دیدن که مادرت هم مراقبت هاش پر نشده پرسیدن که چرا نمیاد پیش ما و بهش بگید بیاد 

این ها برای همه افرادن به همه اینو میگن