2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 125 پست
بگو خواهرم ترسید بگوو ممنون مشاوره نمیخواییم فقط برای واکسن اومدیم رو نده بابا اعتماد به نفس داشته ب ...

بخدا قسم اون مرده جلوی در وایستاده بود اون زنه دستیار مشاور چشش رو منو خاهرم بود نشسته بودیم صندلی یه جوری پیچیدیم ازون جا واکسنم گفتش ابجیم نمیزنم همون بمیرم بهتره تا اینا استرس افسردم کنن 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا قسم اون مرده جلوی در وایستاده بود اون زنه دستیار مشاور چشش رو منو خاهرم بود نشسته بودیم صندلی ی ...

چقد نا درست رفتار کردن .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

عزیزم اونا فقط وظیفشون رو انجام دادناونا هم دستورالعمل دارن طبق دستورالعمل کار میکننمثلا بعضی اوقات ...

خاهر مگه دیوانه هستیم که بریم مشاوره وا اونا از طریق صحبت های ما کد ملی ما پول میگیرن از دولت و پرومده تشکیل میدن یه عمر سرافکندگی هست شوخی نیست که همه چی 

به مامانم میگم خودش بره من دیگ نمیرم ادمای خطر ناکین وای افسردگی گرفتم میخاستن پرونده تشکیل بدن جای ...

ادمای خطرناک؟ 😂

نترس چیزی نمیشه بهداشت فکر نمیکنم خیلی پیگیر باشه 

بعدم مشاور چیز بدی نیست که برات سابقه بد بیوفته ...الان همه آدمای عاقل و روشنفکر هم میرن تراپی ، حتما که نباید مشکل خاصی داشته باشی بری پیش مشاور  و روانشناس ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بخدا قسم اون مرده جلوی در وایستاده بود اون زنه دستیار مشاور چشش رو منو خاهرم بود نشسته بودیم صندلی ی ...

عزیزم چرا استرس گرفتی 

مگه چیزی شده 

هر کسی ازتون سوال بپرسه استرس میگیرین یا سوال خاصی ازتون پرسیدن

من متوجه نشدم

نه عزیزم تحقیق کردم حتی خواهرم توی المان با پزشک مشاوره کرد فقط واکسن فلج اطفال زدم

اشتباه نکن اگه خدای نکرده بچت حصبه یا سرخک بگیر ه چی کار می‌کنی اون دنیا جواب بچهاتو با این همه امکانات چی میدی

ادمای خطرناک؟ 😂نترس چیزی نمیشه بهداشت فکر نمیکنم خیلی پیگیر باشه بعدم مشاور چیز بدی نیست که برات سا ...

چرا پرونده تکشیل میشه مردم با یه کد ملی اطلاعاتش میاد بالا من کار کنم یا ابجیم اداره یا جای بزنن همه چیمون میاد بالا و اونا هم دوتا الکی مینویسن و دیگ ...

بهداشت تجربه نداره دنبال سرگرمی و. سابقه کار واسه خودشه من هیچ کدوم از واکسن های بچه هام رو نزدم هیچ ...

چیزی نشده چون تو ایران بخاطز واکسیناسیون ریشه کن شدن .عمه من توبچکی بخاطر سرخک فوت کرد دوست رفیقم دوسال پیش بخاطر کزاز  فوت کرد 

عزیزم چرا استرس گرفتی مگه چیزی شده هر کسی ازتون سوال بپرسه استرس میگیرین یا سوال خاصی ازتون پرسیدنمن ...

خیلی چرت و پرت پرسید ازمون بی خود مادر پدرت زندان رفتن کجا کار میکنید باید بگید کار میکنید من قند دارم به من میگ چرا قند داری چجوری داری از کجا گرفتی راستشو بگو مشکلتو بگو اصلا از دادگاه بتره هزار بار شکر به دادگاه اینا نمیدونم چی بودن خاهرم فرار کرد از واکنسشم گفت نمیخام به مادرم گفتم اگر فردا ببره یا رفت پنچ شنبه