بگو خواهرم ترسید بگوو ممنون مشاوره نمیخواییم فقط برای واکسن اومدیم رو نده بابا اعتماد به نفس داشته ب ...
بخدا قسم اون مرده جلوی در وایستاده بود اون زنه دستیار مشاور چشش رو منو خاهرم بود نشسته بودیم صندلی یه جوری پیچیدیم ازون جا واکسنم گفتش ابجیم نمیزنم همون بمیرم بهتره تا اینا استرس افسردم کنن 😐
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم اونا فقط وظیفشون رو انجام دادناونا هم دستورالعمل دارن طبق دستورالعمل کار میکننمثلا بعضی اوقات ...
خاهر مگه دیوانه هستیم که بریم مشاوره وا اونا از طریق صحبت های ما کد ملی ما پول میگیرن از دولت و پرومده تشکیل میدن یه عمر سرافکندگی هست شوخی نیست که همه چی
به مامانم میگم خودش بره من دیگ نمیرم ادمای خطر ناکین وای افسردگی گرفتم میخاستن پرونده تشکیل بدن جای ...
ادمای خطرناک؟ 😂
نترس چیزی نمیشه بهداشت فکر نمیکنم خیلی پیگیر باشه
بعدم مشاور چیز بدی نیست که برات سابقه بد بیوفته ...الان همه آدمای عاقل و روشنفکر هم میرن تراپی ، حتما که نباید مشکل خاصی داشته باشی بری پیش مشاور و روانشناس ....
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چرا پرونده تکشیل میشه مردم با یه کد ملی اطلاعاتش میاد بالا من کار کنم یا ابجیم اداره یا جای بزنن همه چیمون میاد بالا و اونا هم دوتا الکی مینویسن و دیگ ...
عزیزم چرا استرس گرفتی مگه چیزی شده هر کسی ازتون سوال بپرسه استرس میگیرین یا سوال خاصی ازتون پرسیدنمن ...
خیلی چرت و پرت پرسید ازمون بی خود مادر پدرت زندان رفتن کجا کار میکنید باید بگید کار میکنید من قند دارم به من میگ چرا قند داری چجوری داری از کجا گرفتی راستشو بگو مشکلتو بگو اصلا از دادگاه بتره هزار بار شکر به دادگاه اینا نمیدونم چی بودن خاهرم فرار کرد از واکنسشم گفت نمیخام به مادرم گفتم اگر فردا ببره یا رفت پنچ شنبه