2777
2789
عنوان

بهش گفتم نمیخوامت گفت غلط کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 35 پست
ولی بیا اعتراف کنیم که خیلی مزه میده😝

نینی سایتیا الان میان دارمون مزنن😂اون میگع حتی دستتم یلحظه میگیرم حالم خوب میشه چون خیلی بهم علاقع داره اما من علاقم در حد اون نیست واسم عادیه

تو خوبه باز شوهرتو دوس داشتی در حد اون بود دوس داشتنت؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نینی سایتیا الان میان دارمون مزنن😂اون میگع حتی دستتم یلحظه میگیرم حالم خوب میشه چون خیلی بهم علاقع ...

آره منم دوستش داشتم منتها با خالم اینا مشکل داشتم،واس همین جواب بله دادن بهش واسم خیلی هم آسون نبود

آره منم دوستش داشتم منتها با خالم اینا مشکل داشتم،واس همین جواب بله دادن بهش واسم خیلی هم آسون نبود

خب دیگه پس پابه پاس دلش دوسش داشتی و فقط این وسط مشکل خاله بوده مهم جفتتون بودید

ما مشکل کسی نیس مشکل منم ک زیاد بهش حس ندارم اون حتی به چشمامم نگاه میکنه میگه حالی ب حالی میشم من اصلا و خب این دودلم کرده واسه ی ادامه

خب دیگه پس پابه پاس دلش دوسش داشتی و فقط این وسط مشکل خاله بوده مهم جفتتون بودیدما مشکل کسی نیس مشکل ...

هنوز زوده واسه تصمیم گیری ،آخه تا اونجا که فهمیدم سنتون هم کمه.اون عاشقه اما تو‌دوسش داری،یعنی بی میل هم نیستی!

هنوز زوده واسه تصمیم گیری ،آخه تا اونجا که فهمیدم سنتون هم کمه.اون عاشقه اما تو‌دوسش داری،یعنی بی می ...

اره سنمون ک کمه 

نمیدونم با رفتارایی ک‌ازش دیدم میگم عاشقه ولی من درجه ی دوس داشتنم ب حد اون نیس 

بی میل نیستم بامیلم نیستم ینی میانگین بگیری خنثی ام

واسه ازدواج باید خیلی علاقه وسط باشه من هنوز نیست میگنم ک چون فامیلیم جداشیم بعداا خاطره سازی بشه و جداشیم زشت میشه😣