2777
2789
عنوان

متاهلا اگر یک نفر از خانواده تون خیلی به شما وابسته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایطش جوریه که ضرر مالی بزرگی کرده همه خونه زندگیش از دست داده

یعنی خونه ندارع توش ساکن باشه؟

در اون صورت آره خب وقتی جایی ندارع باید بیاد پیش ون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
یعنی خونه ندارع توش ساکن باشه؟در اون صورت آره خب وقتی جایی ندارع باید بیاد پیش ون

نه همه چی رو از دست داد حالا زمین داره تا بفروشن زمان میبره 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

تا قبل از این مشکلات کجا و چطوری زندگی میکرده؟

پولدار بود خونه زندگی همه چی داشت ولی شریکش سرش کلاه گذاشت همه چیش از دست داد بعدم سکته مغزی کرد😭

یعنی تنها زندگی میکرده؟

آره مجرده پدر و مادرش فوت شدن

تازه میخواستن براش زن بگیرن داشتیم برای خواستگاری رفتن آماده می‌شدیم ای خدا همش دنبال مدل لباس بودم حالا اینجوری شد😭😭😭

آره مجرده پدر و مادرش فوت شدن تازه میخواستن براش زن بگیرن داشتیم برای خواستگاری رفتن آماده می‌شدیم ا ...

به نظرم کمکش کنین که سرکار بره. با ساعت کاری کم و فشار کم...

اینطوری که یهو همه چیز رو از دست داده اگه توی خونه بقیه بیکار هم بمونه داغون میشه

واسه محل زندگیش هم، همه اطرافیانش کمک کنن که بتونه یه سوییت کرایه کنه. اگه نمیتونه تنها بمونه هم خونه چند نفر مثل همون داییت که الان هست و مامانت و خودتون به صورت چرخشی باشه. چون به هر حال مشخص نیست تا کی شرایط اینطوریه ؛ نمیشه همیشه یه جا بمونه؛ واسه اون میزبان شرایط سخت میشه و ممکنه توی زندگیش مشکل پیش بیاد. (حالا چه خونه شما همیشگی باشه؛ و چه خونه داییتون؛ ممکنه مشکل پیش بیاد)

مثلا دو هفته دو هفته؛ یا یک ماه یک ماه ؛ خونه هر کدوم از شماها بمونه....

به نظرم کمکش کنین که سرکار بره. با ساعت کاری کم و فشار کم...اینطوری که یهو همه چیز رو از دست داده اگ ...

ممنونم عزیزم انشالله قلب مهربون تون همیشه به شادی و سلامتی بتپه 

چقد سختانشاإلله خدا هم بهش سلامتی بده هم مالش برگرده

ممنونم عزیزم ❤️

بعضی وقت ها یه اتفاق هایی میفته که حتی از کابوس هم تلخ تر و سخت تره😭