2777
2789
عنوان

بهش گفتم نمیخوامت گفت غلط کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 35 پست
ای بابا😐حالا قرار نیس تایم تو تموم شده تایم منم تموم شهپسرخالمه چن ساله پیگیرمه رفتاراش از بس ضایع ...

خودتو درگیر نکن همه ک یکی نیستن ولی تعداد این پسرا زیاد شدن😂اینم خواسته یجورایی بگه باید مال من شی اگه قصدش بدنباشه انگار دوستت داره😂🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا😐حالا قرار نیس تایم تو تموم شده تایم منم تموم شهپسرخالمه چن ساله پیگیرمه رفتاراش از بس ضایع ...

آخی چه با مزه🤗منم یکی از این پسرخاله ها داشتم ...یعنی دارم هنوز...همینجا جفتم خوابیده،الان ۸ ساله که زنشم 😅

خودتو درگیر نکن همه ک یکی نیستن ولی تعداد این پسرا زیاد شدن😂اینم خواسته یجورایی بگه باید مال من شی ...

۲۳ سالشه خیلی رو فاز عشق و عاشقیه دهنشو باز میکنه یه عشقم و کوفت و زهر مار ازش بیرون میاد😂چن روز پیش رفتم پیشش قلیون میخاس بکشه گف اول تو بکش گفتم نه مگه نذریه گف ن میخوام اول ب دهن تو باز شه🤣

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
چه قشنگ😍دوست بودید؟

مثل همین که خودت تعریف کردی از بچگی منو میخواست اینقدرم تابلو بود که همه میدونستن!بعد از اینکه برای اولین بار مستفیما  بهم گفت یه مدت باهم در تماس بودیم و دیگه رسمی اومد خاستگاری....ایشالا هر چی قسمتته امیدوارم خوشبخت بشی

مثل همین که خودت تعریف کردی از بچگی منو میخواست اینقدرم تابلو بود که همه میدونستن!بعد از اینکه برای ...

باهم عاشقانه اینام ینی مثلا دست گرفتن و اینا رو داشتید قبل ازدواج؟

ن دیگه حالا ک پسرخالته دیگه بهش فحش نده لااقل ک فحشم دادی طرف پدریش باشه ن طرف مادریش

اره طرف پدریشو ک چن شب پیش شستم بخاطر رفیق بازی🤣میگع وقتایی ک پشت تلفن غر میزنی و دعوا میکنی میدونم تا تخلیه نشی اروم نمیشی گوشیو میگیرم اینور هروقت صدات اروم شد میفهمم تخلیه شدی😂