2777
2789

خونه خودم باشم شروع میکنم مرتب کردن خونه وگاهی حاضرکردن ناهارفردا،گاهی آش یاحلیم درست میکنم شوهرم از کارمیرسه صبحونه بخوره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوب پس کارای مفید میکنی

اکثرا بله،قبلا که بچه نداشتم شبکاری های شوهرم خونه تکونی هم میکردم😂😂درحدی که همسایه اذیت نشه البته

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حوصلم سر رفته بود خوابم نمیبرد با گوشی شوهرم ور رفتم دیدم به یکی پیام داده بیا خونمون حوصلم سر رفته زن و بچمم نیستن اونم پیام داده بود پریودم نمیتونم بیام خونه، دست و پام یخ کرده بود اصلا شوکه شدم شماره رو تو گوشی خودم سیو کردم رفتم تلگرامشو سرچ کردم دیدم دوستشه که همسایمونه😐این شوخیای مسخره چیه که پسرا با هم میکنن آخه تا مرز سکته رفتم

واع پس چیکار میکنی😂😂

من بچه کوچیک دارم 

اگر یخ نفر لطف کنه و یه شب قبول زحمت کنه حتی همون جایی که خودم هستم از بچه هام مواظبت کنه 

من یه جا دراز میکشم و خیره میشم به سقف همین تا خود صبح هیچ کاری نمیکنم