من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره خیلی بهترم شوهرم خیلی ظالمه خانوادم حامی نیستن ولی من با جنگ و دفاع و گاهی با صبر میگذرونم فک کن شاعلم هر وقت میخام برم خیابون شوهرم سرم داد و بیداد میکنه اصلا زندگی معمولی رو با جنگ و دعوا و استرس باید بکنم آرایشگاه بخام برم حرفم میزنه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من همیشه بعد دردل با خدا آروم میگیرم اما نیم ساعت بعد برمیگردم سر پله ی اول
خب وقتیکه آروم میگیری حس خوبی که داریو یادداشت کن بنویس که مشکلت چقدر برات بی ارزش شده و چرا دیگه برات اهمیتی نداره بنویس که یادت نره دلیل آرامشت چی بوده که وقتی بارم افکار پوچ اومد سراغت نوشته هاتو مرور کنی و دلایل آرامشت برات تداعی بشه و بابتشون خداروشکر کن انقدر این کارو تکرار کن تا ملکه ذهنت بشه و بعدش سریع خودتو به یه کاری مشغول کن مثل کتاب خوندن باشگاه رفتن رقص پیاده روی هرکاری که بهت انرژی میده و حس مفید بودن بهت دست میده
دعا میکنم برید خیلی خیلی عالی هست،از صد تا جلسه تراپی هم بهتر حال آدمو خوب میکنه.به همه ی دوستانه هم که احساس میکنم حالشون خوب نیست پیشنهاد میکنم که برن