2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم و نمیتونم خودم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 99 پست
الهی شکر که شاکری خدا کمکت کنه

یه مدت آرزوی مرگمو میکردم بعد چن وقت همش انواع دردا و مشکلات برام پیش میومد یه بار حس کردم مشکل وافعا جدیه تو دلم همش میگفتم خدایا علط کردم بچمو بی مادر نکن خلاصه شکر الهی رفع شد و من فهمیدم باید با هر چی که داریم خوش باشیم دنیا یه روز تموم میشه هرکز فکرشم نکن عزیزم چون مسئله اینه بعدشم گرفتاری میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت آرزوی مرگمو میکردم بعد چن وقت همش انواع دردا و مشکلات برام پیش میومد یه بار حس کردم مشکل وافع ...

دقیقا مثل من همش رو به قبله میگم خدایا بسه دیگه مرگمو برسون 

عزیزم واقعا متاسفم ناراحت شدم

مرسی گلم

اونقدر اذیت شدم که نگو ولی خب باید آدم ببینه راه چاره چیه از وقتی جنگیدم برای مشکلاتم. اوضاعم حیلی بهتر شده 

اوایل باور کن میخاستم از شدت عصه سکته کنم

چرا ارتباطتو با خدا بیشتر نمیکنی قرآنو با معنیش بخون تفسیر قرآن بخون هروقت فکر پوچی بهت دست داد صلوات بفرست تا قلبت آرامش بگیره مطمئن باش خدا بهت انرژی مثبت میده وقتی که به یادش باشی 

منکه خودم اینطوری آروم میشم خدا شده تراپیستم کلی باهاش درددل میکنم و گریه میکنم بعدش یه حس آرامش عجیبی بهم دست میده

مرسی گلماونقدر اذیت شدم که نگو ولی خب باید آدم ببینه راه چاره چیه از وقتی جنگیدم برای مشکلاتم. اوضاع ...

الهی که هیچوقت اون روزات با اون شدت تکرار نشه و سایه ت بالای سر بچه ت باشه ♡

سلام وقتتون بخیر،تا خدا هست افسردگی چرا.اگه دوست داشتید حتما امتحانش کنید نزدیکه اعتکاف هست،خیلی عال ...

خیلی دلم میخواد ولی تو اون ایام احتمال زیاد عذرشرعی دارم

دعا کنین جور شه برم

چقدر شرایطت مث منه 😶😐

من از وقتی ازدواج کردم یجورایی بدترم شدم😶😑 

میخوابم دوس ندارم بیدار شم همش خوابم همش خط خطی همش بی حوصلگی توان انجام کاریو ندارم 

قرص خوردم تراپی رفتم ولی هیچکدوم اثر نداشته

سیما علیپور رو هم دیشب اینستا اشنا شدم باهاش و داستانشو خوندم 😶😑

هرروز هم دلم میخواد قبرستون باشم ارومم میکنه یجورایی و افسردگیمم تشدید😑

فقط اون روزایی ک حالم خوب بود یادمه اینطوری شد ک شب زود میخوابیدم، صبح 5 بیدار میشدم و میرفتم پیاده روی برگشتنی نون تازه میخریدم سر کار میرفتم و شبا قرآن میخوندم، قرآن و نماز خیلی جوابه واسه افسردگی نمیدونم چطوری ولی اثرشو دیدم

ورزش + صبح زود بیدار شدن+قرآن خوندن و شنیدن = رفع افسردگی 

اراده میخواد دیگه...