2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم و نمیتونم خودم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا میکنم برید خیلی خیلی عالی هست،از صد تا جلسه تراپی هم بهتر حال آدمو خوب می‌کنه.به همه ی دوستانه ه ...

واقعا نیاز دارم به دعاتون ده ساله هر سال میرم و تو اون سه روز از دنیا کنده میشم کاش باز هم قسمتم شه

خیلی مؤمن بودم.. ولی هرچی افسردگیم شدت گرفت نمازام یکی در میون شدایمانم همونه ولی نمازم..

بنظرم اگه از باشگاه بدت نمیاد امتحان کن 😑

بدبختی اینجاست من از باشگاه بدم میاد و دوس ندارم برم، تو خونه هم ک همش خوابم وگرنه دوس دارم ورزش کنم ولی حالشو ندارم 

ورزش حال ادمو خیلی بهتر میکنه، قبلا ب مدت 12 سال از وقتی عقلم کشید و مشکلات خونه اذیتم کرد هرروز دو ساعت سه ساعت پیاده روی میرفتم تا ک مغزم خالی بشه شده 15 16 کیلومتر راه میرفتم در روز 

ولی از وقتی ازدواج کردم کلا متوقف شدم چون یروز باهام میاد بیرون دو روز نمیاد، کلا سردرگم شدم...! 

[QUOTE=367363740]خیلی مؤمن بودم.. ولی هرچی افسردگیم شدت گرفت نمازام یکی در میون شدایمانم همونه ولی ن ...

متاسفانه به ورزش علاقه ای ندارم

زیاد هم نمیتونم 

بعدش خیلی اذیت میشم

میدونی خواهر.. عادت کردم انگار به شرایطمگیر کردم تو یه باتلاقی که دلم میخواد خودمو نجات بدمولی هیچ ت ...

لطفا اگه به نتیجه ای رسیدی بمنم بگو دقیقااااا همینم. 

هرکی هم از راه میرسه ی کار پیشنهاد میده یا میگه برو باشگاه ولی واقعا توانی برای خروج از باتلاق پیدا نمیکنم... فقط زمان هایی ک ب هر دلیلی صبح زود بیدار میشم و فرم اداری میپوشم و تو محیط اداری قرار میگیرم حس خوبی دارم زمانی ک کاری برای انجام هست و من با هوشم اونو درست انجام میدم. و زمانی ک قران و نوحه امام حسین و امام زمان میزارم حس و حال خوبی دارم

خودم نظرم فقط رو ورزشه ک جواب میده 

لطفا اگه به نتیجه ای رسیدی بمنم بگو دقیقااااا همینم. هرکی هم از راه میرسه ی کار پیشنهاد میده یا میگه ...

مثل منی 

اگر به نتیجه رسیدم باهات به اشتراک میزارم 

تو هم اگر بهتر شدی با خبرم کن خوشحال میشم

میدونی خواهر.. عادت کردم انگار به شرایطمگیر کردم تو یه باتلاقی که دلم میخواد خودمو نجات بدمولی هیچ ت ...

همینکه میگه عادت کردم یعنی درواقع هیچی تلاشی نمیکنی اولین قدم اینه که کلمات عادت کردم و میخوام نمیشه و کلا کلماتی که بار منفی دارن و از ذهنت پاک کنی بجاش بگو دیگه نمیخوام آدم دیروز باشم از فردا به خودم قول میدم که کل روزو شاد باشم و به چیزی فکر نکنم دنیا واسه هیچکس گل و بلبل نیس خود من از فکرو خیال بی‌خوابی زده به سرم ولی تنها چیزی که آرومم میکنه فکر و یاد خداست قربونش برم همیشه هوامو داشته و ایمان دارم از این به بعدشم هوامو داره و همین برام قوت قلبه

میدونی حقیقتش این دلمو آروم میکنه دیر یا زود هممون میمیریم چرا زندگیو به خودمون سخت بگیریم نه خوشیش پایداره نه ناخوشیش فقط برای من هم اینطوری نیس برای همه همینه مهم اینه طوری زندگی کنم خدا از دستم راضی باشه که حداقل آخرتم گل و بلبل باشه دیگه بقیش مهم نیس اگه به مفهموم این عبارت فکر کنی آرامش کل وجودتو میگیره مطمئن باش 

واسه منم مهم نیست حتی اگر بیفتم ولی بعد امتحانی ک جواب سوالاشو اشتباه دادم یا جواب ندادم حالم خیلی ب ...

سعی کن بعد امتحان خودتو سرگرم کنی و به چیزایی که نوشتی فکر نکنی