2777
2789
عنوان

کیا خوشبختن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست
بنظرم ازدواج نکن الان دیگه ازدواج فقط یه ریسکه ازدواج های حال بهم زن زنه قبلا تو بغل هزرتا مرد بوده ...

آره واقعا

اصلا نمیشه به هیچ دوست داشتنی اعتماد کرد..

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

شوهرم خیلی مرده خیلی آدم حسابیه تا حالا دستش ب هیچ زنی نخورده جز خودم😍

انشالله خدا ب دلتون آرامش بده

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب هیچ مردی اعتماد ندارم دیگه اصلا ن تنها شوهر خودم الان همه پسرا و مردارو می‌بینم همه هیزن همین خ ...

متاسفانه این حسیه که طرف مقابل تو وجود شما به وجود آورده با خیانتش گلم وگرنه خیلیا اینطور نیستن

من ب هیچ مردی اعتماد ندارم دیگه اصلا ن تنها شوهر خودم الان همه پسرا و مردارو می‌بینم همه هیزن همین خ ...

آره مردا خیلی عجیبن این همه  ضعیف بودن واقعا عجیبه کافیه یه زن بهشون نخ بده ۹۰ درصدشون وا میدن ادعاشونم میشه زرنگن

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

گلم اون عشقی که شما میگی از نظر من الکیه اینکه طرف آب ندیده بوده و یهو افتاده تو دریا خب معلومه یه ک ...

متوجه نشدم چی گفتین

من گفتم تو اوضاع الان ک اکثر پسر و دخترا تو هم قاتی شدن هر روز با یکی هستن مگه عشقی هم ب وجود میاد؟ نمیبینی اینهمه طلاقو 

همش از نبود عشقه 

این فقدان عشق هم بخاطر اینهمه بی بندو باریه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تو اوضاع الان فقط خیانت مد شده اگه انقد روشنفکرای مثلا همه چیز دان ارتباط با جنس مخالف رو عادی نمی‌ک ...

گلم نمی‌دونم دور بر شما چطورین ولی شکر خدا دور بر من خیانت نیست و فقط تو سایت میبینم

من یک عدد آدمی که حس خوشبختی داره🙋🏻‍♀️

هیچ دلیلِ خاصی هم شاید نداشته باشه...

مهمترین دلیلش رفیق بودن با خالقم و خدای نازنین و زیبامه......

با خدا باش و پادشاهی کن....‌‌‌‌...

خدایا شکرتتتتتتتتتتتت🥰🥰🥰🥰🤪🤪🤪🤪✨️😎✨️ 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم 

متوجه نشدم چی گفتینمن گفتم تو اوضاع الان ک اکثر پسر و دخترا تو هم قاتی شدن هر روز با یکی هستن مگه عش ...

عزیزم منظورم اینه خود من به شخصه معتقد نیستم کسی که اولین رابطش با من بوده صرفا می‌تونه عاشق دلباختم باشه و کسی که قبلا رابطه داشته با کس دیگه پس نمیتونه عاشق و وفادار بمونه

من ک ب شخصه از هر چی ازدواج و مزدوج بودن بیزار شدم عقم میگیره ...ی عده حیوان انسان نما ب اسم عشق و عاشقی از حس و احساس و باورهای قشنگت همه چیو ب بازی میگیرن و اون حس قشنگ و زیبای دوست داشتن و عاشقی و ب گند و لجن میکشن

من ک ب شخصه از هر چی ازدواج و مزدوج بودن بیزار شدم عقم میگیره ...ی عده حیوان انسان نما ب اسم عشق و ع ...

اره دقیقا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

گلم نمی‌دونم دور بر شما چطورین ولی شکر خدا دور بر من خیانت نیست و فقط تو سایت میبینم

دور بر شمام هست فقط شما نفهمیدین دلیل نمیشه چون شکز خدا خودتون خیانت ندیدید الهی ک هرمز نبینید این دلیل نمیشه فکر کنید همه مردای اطرافتون خیانت نکردن

خیلی از زنا خیانت مرداشونو جار نمی‌زنن 

آره مردا خیلی عجیبن این همه ضعیف بودن واقعا عجیبه کافیه یه زن بهشون نخ بده ۹۰ درصدشون وا میدن ادعاش ...

اره دقیقا این از ضعیف بودنشونه و خیال میکنن زرنگن

متاسفانه این حسیه که طرف مقابل تو وجود شما به وجود آورده با خیانتش گلم وگرنه خیلیا اینطور نیستن

عزیزم الان شما چرا داری ساز مخالف میزنی هرچند همیشه یکی هست ک تو تاپیکا ساز مخالف میزنع واقعا اوضاع فجیع جامعه رو نمی‌بینید؟ اینهمه پسرو دختر هر روز با یکی هستن و همه جور مریضی و گندو کثافتم میگیرن 

واقعا فاز بعضیاتونو نمیتونم درک کنم 

الان همه بامن موافق بودن جز شما 

و این هیچ ربطی ب حسی ک همسرم ب من داده نداره 

وقتی تو خیابون راه میرم همه مردا و پسرا مثه آدمایی ک تا حالا زن ندیدن نگاه میکنن خانومارو و خوشم متلک میندازن و شماره میدن و با موتور ماشین میوفتن دنبال زنا و دخترا 

وقتی تو اینستاگرام و فضای مجازی مجرد و متاهل همه دنبال پیدا کردن دوست و رل هستن همینا کافیه ک دیگه ب هیچکدوم از مردا اعتماد نداشته باشم 

بعضیاتون تو سایت چنان ادعا میکنید که اطرافتون خیانت ندیدید همه مرداتون استغفرالله امام زمانن ک آدم دهنش باز میمونه ک شما کدوم سیاره زندگی میکنید 

خیلیا خیانت می‌کنن اما زنای بدبختشون جار نمیزنن دلیل نمیشه بیان ب شما اطلاع بدن ک شوهرم خیانت کرد 

همین مرد همسایه ما چه مرد با شخصیت و موجهی همیشه هم سرش پایینه 

ی روز با زنش دردو دل میکردم درباره شوهرم و خیانتش ک دیدم چشاش پر اشک شد گفت ب کسی نگو اما منم خیانت دیدم همین شوهرم ک همه فکر میکنن آدم پاکیه بارها بهم خیانت کرده بخاطر ابرومون هیچی ب کسی نگفتم 

هیچکی از زندگی بقیه خبر نداره پس لطفاً پیش داوری نکنید