2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 77 پست

ای خدا منم با همسرم رفته بودیم شام بیرون ساعت یک نیم امشب یهو دیدم یه خانمی تو ماشین منتظره شوهرش غرل بیاره یه پیرمرد معتاد از کوچه کنار رستوران اومد زول زد بهش در ماشین رو سه بار باز و بسته کرد بعد دوید فرار کرد

با دوست پسرش رفته بیرون اسی دلش هوس بستنی کرده اینور خیابون تاریک پارک کرده رفته بستنی بخره اسی تو م ...

وای چ ترسناک من بودم سکته رو زده بودم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا واجب نیست هر چیزی و اینجا بگیدخیلی ها از رو کنجکاوی میان بد جور میترسننکن

گفتم که حواسشون باشه در ناشینو همیشه قفل کنن عزیزم ،در ضمن آدما قدرت اراده و تصمیم دارن میتونن نیان

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
موافقم اما من الان توی اتاقم حس‌سنگینی میکنم با این اوصاف باید چه گوهی بخورم؟🧘

چیزی نیست بابا منم برا خیلیا گفتم گفتن اینا عقده پربازدیدی دارن الکی درست میکنن میزارن راحت باشـ😂

باز خوبه عقلت کشید در قفل کردی من بودم عین بز مینشستم تماشاش میکردم😂

ببین هم من ترسیده بود هم مرده هم شوک شد وقتی سرمو از گوشی اوردم بالا نگاش کردم بعد نور گوشی افتاده بود رو ریشاش و چشماش خیلی بد بوددد

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
ای خدا منم با همسرم رفته بودیم شام بیرون ساعت یک نیم امشب یهو دیدم یه خانمی تو ماشین منتظره شوهرش غر ...

خیلی ترسناکه ،من بعد اینکه مرده رفت گفتم نکنه رفته سنگی چیزی بیاره شیشه رو بشکنه

منم... باز اسی خوبه تونست در قفل کنه من بودم همینم نمیتونستم از بس خوف میکردم🥲

من همیشه تنهایی درو قفل میکنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
والابه خدامن خودم مرض دارم میرم میخونم الان نه برگی دارم نه پشمی همه ریخته😂

منم همین طوریم با اینکه عنوان ترسناکه و الان تنها کسیم ک بیداره و ترسوعم هستم بازم میرم میخونم حدقل شما ی داستان خوندین من عکسو دیدممم😂💔