2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم اینترنت خوندم درباره بهرنگ پشمام کز خوردنمیترسم

وای اون اگه تبلیغ بوده باشه مردم تا عمر داره فحشش میدن

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

ا تعطیل شد ؟ من تا اونجا خوندم که مرده رفت سنگ پیدا کنه بعدش چیشد ؟!

هیچی من فکر میکردم رفته سنگ پیدا کنه ،ولی رفته بود زنگ زدم پارتنرم اومد سریع ،اونم در و برو گشت پیدا نکرد

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
همونی ک عکس گذاشت؟ خب عزیزم میدونی الام خوابو از چشمای چن نفر گرفتی😂😂

نه عکس نذاشتم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
تو کاربریشو دیدی؟؟ میخوام بدونم واقعیی بود یا نن😂

آره بابا بیچاره راست می‌گفت تو عکس مشخص یود

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

ای بابا نفهمیدم ته جریانت چی شد؟ پارتنرت اومد دور بر گشت کسی نبود خب بقیش؟

هیچی دیگ ،طرف معتادی چیزی بوده برگشتیم خونه