2777
2789
عنوان

شکست عشقی

63 بازدید | 13 پست

۳ ماه کات کردم میخوام پسره رو فراموش کنم و هرچی سعی میکنم انگار نه انگار با دوستام میرم بیرون چند دقیقه بعد بغض میکنم و یادش میوفتم تو یه همچنین شرایطی بودید ؟؟ تونستید از شرش خلاص شید ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقيقا منم ٣ماه تموم شده 

همينم متاسفانه 

نه كسي جاشو ميگيره 

نه حالم خوب  ميشه 

همش ميگم دگ نميتونم كسي مثل اونو دوست داشته باشم و مثل اون دگ كسي نيست

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

خیلی بهتر شدم نسبت به قبل ولی دائم آنلاین بودنشو چک میکنم

یک سال و خورده ای گذشته 

باید سر خودتو گرم کنی با چیزای مختلف

برا من که خواستگارم بود با هم صحبت میکردیم سنش رو بهم دروغ گفته بود باز هم بیخیال دروغش شدم خواستم ادامه بدم ولی به مرور زمان یه حرفایی زد که ازش ترسیدم و از طرفی تحت فشار خانواده بودم که اونو ولش کن

خودم به اون رابطه پایان دادم 

اونم مدعی بود که من بهش ظلم کردم ک بعد من داغون شد و منم عذاب دنیا رو تو این یه سال کشیدم....

اصلا عجله نکن....فکر نکن مشکل داری نمیتونی فراموش کنی و...

کاملا طبیعیه حس و حالت

به مرور زمان میپذیری..و دیگه حسی بهش نداری

بهت قول میدم

فقط باید زمان بگذره..بدنت خودش حسای مختلفو از درون بهت نشون میده..یروز حالت بدتر میشه یروز اوکی میشی..یروز ازش بدت میاد..یروز عاشق تر میشی..در نهایت بی حس میشی نسبت به اون شخص..و تبدیل به ی دختر قوی میشی..

در کل تجربه ی خوبیه..با همه ی سختیاش ارزش داره

وای بچها احساس اعضاب وجدان دارم آخه تقصیر من بود کات کردیم مطمعنم هنوز دوسم داره و میترسم بلایی سر خودش بیاره از دوستاش که میپرسم توی باشگاه چطوره یا حالش چطوره میگن حالش خیلی بده یا توس خودشه همش 😭😭😭😭 فقط می میخوام یا برگرده یا کاملااااا فراموشش کنم