2777
2789

میخاست بچه رو ببره با خودش بردمش امادش کنم خیلی اذیتم کرد کوچیکم نیس ۸ سالشه خیلی جیغ جیغوعه و رومخه اعصابمو بهم ریخت بهش گفتم بزار برگردی من میدونم چیکارت کنم اونم شروع کرد گریه زاری ش شوهرمم اومد گف چته گف مامان اینطوری بهم گف اون احمقم چشاشو گرد کرد واسم با اخم و تشر بهم گف صد بار مگه بت نگفتم این حرفو ب بچه نزن! منم گفتم تو واسه چی دخالت میکنی میکنی ؟ اونم دوباره حرفشو تکرار کرد ولی ایندفعه بلندتر منم باز تکرار کردم حرفی ک ب بچه زدم رو ، راستش اره چند بار گفته این حرف درست نیس ولی من واقعا خسته بودم باردارمم هستم خیلی زیر شکمم درد دارم اونم اذیت میکرد بهش اینو گفتم حالا من همیشه ب بچه ی چیزی میگم اون اعتراض‌میکنه منم میگم دخالت نکن اونم میگه فقط تو دخالت میکنی؟! منم گفتم دخالت ک میکنم تو دعوام میکنی ک دخالت نکن یعنی چی اخه؟! تازه باهم اشتی کرده بودیم مثلا😔همیشه میگم جلو بچه نکن اینجوری میگه حق با توعه معذرت میخام ولی باز کار خودشو میکنه سر بچه روانی میشه حتی وقتی گریه بچه همسایه میاد همش میگه برو ببین مامانش کجاس سر این دومی از الان استرس گرفتم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزيزم چخوبه كه همسرت مواظبه تا بچه ناراحت نباشه . تو هم ديگه به بچه اونجوري نگو براي تربيت درست بچه اين روش اصلا پيش نهاد ننيشه با داستان و بازي و اينا بهتره و اينكه از مشاوره كودك ميتوني كمك بگيري . شماره 096400 مشاوره رايگان داره عر روز هشت صبح يا دوازده ظهر ميتوني زنگ بزني . سايت پاسخگو هم هست مجازي رايگان 

اینا با بچه سروکله نمیزنن برا همین انقد راحت زر میزنن

من دوهفته میرفتم کلاس بعد ظهرا دخترم و باباش تو خونه تنها بودن .برمیگشتم می‌دیدم یکسره دعواش می‌کنه و حوصلشو نداره.بهش گفتم دیدی حالا من چی میکشم ؟ تو همش دوهفته نگه داشتی

ولی واقعا من بدرفتارم باهاش حتی قبل بارداریم😔

هورمونت هایی که تو بدن تک بهم ریخته تو بدن مرد باشه دنیا خودش دیونه میشه

زن باردار هیچی اش دست خودش نیست هورمون هاش استرس اضطراب زایمان فشارهای بارداری بی خوابی ها .همه رو کنار هم بزار متوجه میشی چرا من حق ب تو میدم تو ب دل نگیر ولی واقعا حق داری

خودش انجام میده ولی موهاشو اونطوری ک باید مرتب نمیکنه

خب نکنه چکار داری به کارش ، کاخ ریاست جمهوری که نمیخاد بره که حتما باید موهاش خیلی مرتب باشه

خیلی تو کار بچه دخالت کنی هم خودت رو اذیت میکنی هم اونو هم روتون تو روی هم باز میشه 

الان نگاه کردم برای این مسئله ۶ تا تاپیک زدی نکن خواهر من

دعوا و بحث تو همه خونه ها هست همون لحظه تمومش کنین بره هروقت خواستی طلاق بگیری دعوات رو کش بده وگرنه با دعوا کش دادن بیخودی زندگیتون رو تلخ نکنين یه چیزی گفتین شنیدین تموم شد دیگ چرا تا دو روز کشش میدی

اتفاقا من چه حق به جانب باشم چه نباشم به بچه م هرچییی بگم شوهرم دخالت نمیکنه تازه به پسرمم میگه حق بامادرته 

خیلی این اخلاقشو دوست دارم 

ولی اون کوچیکترین حرف به پسرمون بزنه جلوی بچه میگم چته چی میخای ازش 

بشدت روپسرم حساسم😬

عزیزم استرس اصلا خوب نیس آروم باشین هم خودتون اذیت میشین هم بچه 

وقتی پسرتون حرف گوش نمیده بهتره با آرامش بگین من از این رفتارت ناراحت میشم  شما دیگه بزرگ شدی میتونی کار شخصی خودت رو انجام بدی ... به معلمش بگین که درباره محبت  به پدر و مادر و گوش دادن حرفشون بیشتر برای پسرتون حرف بزنه و تشویقش کنه تو انجام  کارای شخصیش  به حرف مامانش گوش بده  

به پسرتون غذاهای مقوی و خونساز بدین که بدخلقی نکنه  انتر و سیب و شربت خونساز و 

یه سیب شیرین بخورین آروم بشین ی ذکر بگین 

به همسرتون بگین استرس برای خانم باردار  سم