2777
2789
عنوان

مستاجرای عزیز بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
من ۶ میدم خونه قبلی ماهم اینطوری شد ما پول ندادیم ب ما ربطی نداره سیم کشی فرسوده شده بود ندید ۱ هزار ...

میدونم عزیزم 

این خواست از من بکنه منم درو باز کردم تو راه پله بلند گفتم ک مشکل از سیم کشی بوده بعد ما باید پول بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰ تومن تازه صاحبخونه کلی منت گذاشت که کم بهتون دادم واقعنم راست میگه برو دیوار بگرد مغز آدم سوت میکشه فکر کنم کم کم اجاره از خود خونه گرونتر میشه و کسی داشته باشه میخره کسیم که نداشته باشه نمیدونم واقعا باید چادر بزنه یا چی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میدونم عزیزم این خواست از من بکنه منم درو باز کردم تو راه پله بلند گفتم ک مشکل از سیم کشی بوده بعد م ...

ندین بابا 

مال ماهم ی پیرزن بازنشته فرهنگیان بود پدرمون درآورد بس پولکی بود کثافت

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

۸ تومننه پول پیش دادن خوب نیست چون پولت میمونه بی ارزش میشهولی در کل خرابیای ساختمون از قبیل سیم کشی ...

ن عزیزم فک میکنه فک کن یکساکرایه بدی ماهی ۵تومن میشه ۶۰ میلیون یعنی توی ی سال ۶۰‌میلیون ضرر کردی