2777
2789
عنوان

ب خواستگارم گفتم با خانوادم بریم بیرون قبول نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 74 پست
چرا نامعقول ؟

ترس از هزینه کردن 

شما حرف رو کامل بهشون نزدید باید میگفتید بابام دعوتت کرده فلان رستوران که اون هم بابت هزینه خیالش راحت شه 

الان دیگه هزینه ی رستوران کمرشکنه

خانوادگی رفت و امد داشتیم.گفتم‌دیگه

خب بازم داشته باشید مگه با همون ی بار میشه شناخت

بیرون نمیرن معمولا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایعنی پدرمادر من با اون سن و سالشون کنار وایسن این پسر حساب کنه؟!معلومه ک همچین اتفاقی نمیفتهما مهم ...

خب عزیزم اگه همینجوری که به ما گفتی به ایشونم گفته باشی دقیقا همین برداشت و کرده

باید واضح میگفتی که مهمون ما 

چون دیده بودم پسره خسیس بوده با خانواده دختر رفته بود بیرون یه جورایی خونواده پیچوند که هزینه رو حسا ...

مگه قراره پسر حساب کنه اخه

🤦🏻🤦🏻🤦🏻

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

یه پیشنهاد بده دعوتشون کن خونه دوباره اگر قبول کرد که یعنی با بیرون رفتن فقط مشکل داره 

من همسرم با خانوادم نمیاد بریم رستوران یکی دوبار فقط قبول کرده اونجا انقد اصرار میکنه همه رو خودش حساب میکنه برا همین سختشه خوشش نمیاد براش حساب کنه کسی با دوستامون راحتتره اونا دونگی حساب میکنن شاید نامزدت همچین مشکلی داره

خب عزیزم اگه همینجوری که به ما گفتی به ایشونم گفته باشی دقیقا همین برداشت و کردهباید واضح میگفتی که ...

دقیقا گفتم مهمون ما

ما مهمونش کردیم قرار نیست اون حساب کنه که

شاید اونجوری فکر کرده که مجبوره حساب کنه

حالا چند روز دیگه که روزپدره بگو من میز رزو کردم و قراره پدر مادرمو به شام دعوت کنم ، تو هم دعوتی، ببین چی میگه 

ترس از هزینه کردن شما حرف رو کامل بهشون نزدید باید میگفتید بابام دعوتت کرده فلان رستوران که اون هم ب ...

من گفتم میخوایم بریم بیرون

دوست داریم تو هم بیای

این یعنی مهمونی

نه عادی نیست به نظرم ، اجتماعی نباشه مگه چیز عادی ایه ؟ باید قبول میکرد بالاخره میخوای با این خانواده وصلت کنی نمیشه که رفت و آمد نباشه شناخت ایجاد نشه 

به نظرم در اولین فرصت با یه مشاور پیش از ازدواج صحبت کنین سنجیده عمل کن هر رفتار مشکوکی که میبینی نمونه کوچیک شده یک  رفتار بزرگه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ن واقعا نمیش ... بنظرم خانواده دختر خانم اگر خیلی براشون مهم خودشون ی وعده دعوت کنن

قرار نیست اون حساب کنه

عجبا

اون مهمونه 🤦🏻🤦🏻

وایعنی پدرمادر من با اون سن و سالشون کنار وایسن این پسر حساب کنه؟!معلومه ک همچین اتفاقی نمیفتهما مهم ...

ببین اونم مرده روش نمیشه وایسه کنار پدر تو حساب کنه ، حتما با خودش فکر کرده باید من به عنوان خاستگار برم حساب کنم . پس بگو از قبل حساب کردم و فلان و ...

ولی اگه دیدی کم رو هست اصرار نکن ، شاید واقعا روش نمیشه ، طبیعیه تا حدی