کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عجبالان براماهم گفتن ۳ماهه ولی ۵ماهه تازه الان گفتن اسفنددیگه نمیدونم کی بدنازماشین راضین؟مال ما ۸۵گ ...
واسه ما دوگانه بود
خداییش راضی بودیم
اولش که اومد چندتا ایراد فنی داشت بردیم نمایندگیش درستش کرد
ولی خب در کل ماشین خوبی بود
البته الان فروختیمش چون ایرانخودرو ثبتنام کردیم🤦🏻♀️
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بسلامتی.بنامتون دراومده؟من طرح مادران ثبت نام کردم بعیدمیدونم بنامم دربیاد
اره
طرح مادران بود
تارا به نامم در اومد