2777
2789
منم راز دارم ولی اینا خیلی راز دارن

منم خیلی رازدارم 

مخصوصا در مورد زندگیمون

کلا هیچی نمیگم 

همه فقط یه اطلاعات پایه ازمون دارن . بیشتر نه 

با اینکه با همه هم در ارتباطیم اما چیزی از کارامون نمیگیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ما رازی نداریم.نه موفقیت چشم گیری

شاید باورت نشه مثلا مامان من نمیدونه من دوباره کنکور دادم و الان دارم ارشد میخونم 

یا خونه خریدیم باز 

یا من تو این مدت چند بار جراحی داشتم 

یا خیلی چیزای دیگه

فکر کن 

مامان بابام نمیدونن .. دیگه بقیه ی چیزا و بقیه ی آدما جای خودش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شاید باورت نشه مثلا مامان من نمیدونه من دوباره کنکور دادم و الان دارم ارشد میخونم یا خونه خریدیم باز ...

چه جالب.جراحی کردن و پنهان کردن مشکل هست حداقل تو خانواده ی ما که هفته ای یه بار خونه شون میریم.اگر هم‌نگیم مادرشوهرم و..ناراحت میشن شدید

راه حلت چیه تو چیکار میکنی ،من اصلا جلوشون نمیدونم چی بگم انقدر که سیاست دارن حالا برا تو معلومه کلا ...

خب من دعوا نمیکنم اصلا بحث نمی کنم باهاشون.توقع هم ندارم همیشه بهشون احترام میزارم.واقعیت حوصله اعصاب خوردی ندارم

شاید باورت نشه مثلا مامان من نمیدونه من دوباره کنکور دادم و الان دارم ارشد میخونم یا خونه خریدیم باز ...

بنظرم ادمای خونسرد درگیر خودشونن یا حالا منطقشون ولی نمیدونن ادمای احساسی اطرافشون از این بی تفاوتی کمو بیش اذیت میشن

چه جالب.جراحی کردن و پنهان کردن مشکل هست حداقل تو خانواده ی ما که هفته ای یه بار خونه شون میریم.اگر ...

به فرض مثلا پنهان کنیم . که البته من پنهان کردن نمیدونم ، اصلا حرفی نمیزنیم در موردش . اینا زندگی و مشکل خودمونه و صلاح نمیدونیم بگیم

کسی هم حق ناراحتی نداره . چون بهشون ارتباطی نداره که بخوان بدونن یا نه 

وقتی قرار نیست کمکی بخواییم ، همدردی بخواییم ، همفکری بخواییم گفتن و دونستنش به چه دردی میخوره ؟

به فرض مثلا پنهان کنیم . که البته من پنهان کردن نمیدونم ، اصلا حرفی نمیزنیم در موردش . اینا زندگی و ...

وای عزیزم من اگه اینطوری بگم انقدر لج می افتند علی الخصوص مادرشوهرم..من فهمیدم باهاشون باید در ظاهر صادق باشی چهل درصد بگی شصت. درصد نه

بنظرم ادمای خونسرد درگیر خودشونن یا حالا منطقشون ولی نمیدونن ادمای احساسی اطرافشون از این بی تفاوتی ...

خونسردی نیست

من میدونم سرد و بی تفاوتم و هی به مرور زمان دارم بی تفاوت تر هم میشم 

تو اون‌ موضوع برعکسش هم هست

احساسی بودن و پیگیری اونا ما رو ناراحت میکنه

احساس میکنم اینها بیشتر مقاوم هستند

اره باهاشون باید مثل خودشون رفتا کرد چون ادم برای اینجور ادما احساس بزاره چون درکی ازش ندارن فقط خود ادم خسته میشه از نظر احساسی و بنظرم پیش خودشون بگن چه ادم ضعیفی در حالی که اون که احساس خرج میکنه ادم قوی تر و بزرگتریه

بله دقیقا دلسوز نیستند.ترحم ندارن.مثلا از ظاهر هم تعریف نمی کنند.مثل ربات

ببین همه اینایی که گفتی به اضافه اینکه مادر شوهر من خودش عامل جنگ و دعواس ، هر چند وقت با بچه هاش سر چیزای بیخود قهر میکنه، تو بیماری بارداری اسباب کشی اصلا اصلا زنگ هم نمیزنن، بسیار سرد و بی عاطفه، اصلا به عروس زنگ نمیزنن، عروسی که مثلا حدود هشت نه ماه ندیدنش و …. 

خونشون میری اصلا نمیتونن ارتباط برقرار کنن، اصلا باهات حرف نمیزنن 

من بعد ازدواج خیییلی متعجب بودم از اینا