میگه گردن بند رو بده به من رمز عروسی به اسم خودم بندازم گردنت بزار همه بگن خانواده شوهرش ارزش گذاشتن
به نظرتون چی بگم بهش ؟
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
خب تموم بشه مگه چی میشهتوروخدا یکم دلاتونو صاف کنینب نفع توام هست پیش فامیل و دوست و آشنا میگن ارزش ...
منم با نظر ایشون موافقم . مادرِ شوهرت هست ... بخدا اینقدر هم خطرناک نیست موضوع ک همه خطرناکش کردن ...وارد زندگی ک شدی میبینی ک این چیزای کوچیکن ک باعث خوشحالی های بزرگ میشن ...حیفه ک با فکرهای بد و کینه اوقات خودت و شوهرت و مادرشوهرت رو تلخ کنی ...
عزیزم اصلا نده چقدر زرنگه ..میخواد خودشو آدم خوبه کنه من برای عروسیم همسرم دستش خالی بود سرویس نخرید ...
اصلا قرض چی باید هدیه میداد بهت
واقعا نمیدونم چرا خانواده ها هیچ همکاری نمیکنن
همه چیز رو میندازن گردن پسر و عروس بیچاره
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به هیچ عنوان نده.مساله فقط گردنبند نیست اگر که الان کوتاه بیاید فردا حریف خواست و دستورهای غیرمنطقی ...
حالا تازه داره میگه هر چی جهاز خریدی بچین خونتون
بیایم مهمونی ببینیم اصلا نظرم رو نمیپرسه که خودتم
دوست داری ببینیم یا نه بعدشم گفت میدونستی زن
داداش من هیچی جهاز نیاورد !!
انشالله اسی خوشبخت بشه و این مسائل برلش پیش نیاد ولی مواردی هست طرف به طلاق میرسن بعد خود این مادرشو ...
ان شالله ک اسی خوش و خرم سالیان سالار کنار شوهر و سایه مادر شوهر هم رو سرشون ....ان شاالله وقتی رفتن سرزندگی بزرگترشو میخره شوهرش براش که این به چشم اسی نمیاد دیگه ... بخدا آدمی ک بخواد اینقد واسه یه چیز کوچیک تنگ نظری کنه ...همیشه لَنگ همونی میمونه ک براش دل شکسته .
انشالله اسی خوشبخت بشه و این مسائل برلش پیش نیاد ولی مواردی هست طرف به طلاق میرسن بعد خود این مادرشو ...
خصوصا مردای الان از اول به طلاق فکر میکنن
شوهر من ماشینش به اسم خودش نیست !
وقتی میگم میگه پول ندارم به اسم خودم کنم
ولی خب میدونم چرا وقتی اینجوریه آدم باید محتاط باشه
گفتم که باید ببینی رفتارش با شما چطوریه؟!منکه دادم پشیمونم.....تازه من وام ازدواجمو دادم پدر شوهرم.. ...
منم پشیمونم کاش شرط و شروط زیاد میزاشتم
همین دیگه!! واسه همینه بهت میگم از الان محکم جلوی این زن وایسا. البته نه با دعوا!! با سیاست
خودشون هیچ کاری نکردن به ساده ترین ها راضی شدم
حالا توقع خودش فضایی
خصوصا مردای الان از اول به طلاق فکر میکنن شوهر من ماشینش به اسم خودش نیست !وقتی میگم میگه پول ندارم ...
اگه بخای با فکر طلاق بری جلو و مرتب حرص بخوری ،زندگی ب کام خودت و شوهرت زهر میشه عزیزم .... تو با رفتارهای قشنگ و انسان دوستانه ت باعث میشی هیچ وقت این افکار سراغ شریک زندگیت نیاد ....ولی یه حرکت ناراحت کننده توی اون شب مهم تا همیشه طعم تلخش میمونه ...
بخدا بعدها کسی یادش نمیاد.....من از سر دلسوزی و ابرو داری حتی وام ازدواجمو دادم پدرشوهرم.تا ببره قسطهایذعقب افتاده ی بانکشو بده...چون براش اخطار اومده بود.....وقتی یادم میاد میسوزم.....برای خانواده ی شوهر هر کار کنی بیفایدس.....یادشون نمیاد...فکر میکنن وظیفه ست