2777
2789
عنوان

ناراحتم از بی پولیمون🥺😅

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 71 پست
عزیزدلمنمیخوام بیام برات شعار بدماولی باور کن گاهی داشته های ما آرزوی دیگرانهاینکه پیشرفت کنی و ماشی ...

اره بخدا انقدر بد بود ماشین نداشتیم تو نامزدی ماشین باباش و داداشاش سوار میشدیم با وام ازدواجمون پراید خریدیم و منم جهیزیه کامل دیگ بعد هم عروسی کردیم

دلم کمد کمد لباس میخاد😂🥺🥺 ادا اصول وکلاس میخاد💃🏻

من دلم میخواد تو یه خانواده مرفه وبیدرد بودم پدرم ازاینایی باشه که میگن دختر نباید کار کنه همش خونه باسم برم کلاسای مختلف بیرون 

ختم کلام بخاطر پول زندگی نکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دلم میخواد تو یه خانواده مرفه وبیدرد بودم پدرم ازاینایی باشه که میگن دختر نباید کار کنه همش خونه ...

ختم کلام دلم پول میخاد 

واقعا هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره غلط اضافه میکنه پول باشه همچی هست 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

ما درامدمون کمه یعنی فک کن امدازه قسط و خورد و خوراک همین هیچی نمیتونیم اضافه کنیم هیچیی

باور کن خیلییییا همینن

اصلا نمیشه پس انداز کرد یه خرید مسخره شده ۳۰۰ ۴۰۰

کی میتونه اضافه کنه

اره بخدا انقدر بد بود ماشین نداشتیم تو نامزدی ماشین باباش و داداشاش سوار میشدیم با وام ازدواجمون پرا ...

ما خودمون دار و ندارمونو فروختیم خونه خریدیم

یه عاااالمه طلا داشتم

ماشین داشتیم

همه رو فروختم فقط یه حلقه موند برام

الان میبینم اطرافیانم طلا میخرن منم دلم میخواد ولی بعد میگم یادته چقد واسه اینکه خونه بخرید ذوق داشتی؟ الان شکر کن. با چهار ساله ماشبن نداریم. همش با اسنپ و ماشین پدرشوهرم میریم و میایم.ولی باز شکر میکنم. ماشینو هم بالاخره میخریم

وای مننمممممم چن وقت پیشم عروسیم بود کلی لباس خریدما اما دیگ دوسشون ندارم

تکراری  شدن 🥺منم بااینکه پالتو خریدم ولی دلم میخاد چندتا دیگ بخرم

من خونه ی بابام گرون میپوشیدممدام خرید میکردمازدواج که کردم همون لباسا رو آوردمهفت سال گذشته. تو این ...

وای من ن خونه بابام خیلی لباس نمیخریدم ولی الان عقده ایی لباس دارم انگار

ختم کلام دلم پول میخاد واقعا هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره غلط اضافه میکنه پول باشه همچی هست

وقتی نیس چی

غصه بخوریم درو مریضی بگیریم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
باور کن خیلییییا همینناصلا نمیشه پس انداز کرد یه خرید مسخره شده ۳۰۰ ۴۰۰کی میتونه اضافه کنه

واقعا؟بقیه هم مث ما هستن؟من خیلی ناراحتم ک هیچ پیشرفتی تو این چن ماهه اول عروسیمون نداشتیم

وقتی نیس چیغصه بخوریم درو مریضی بگیریم

غصه ک ن باید قبول کنیم تهشو ولی میتونیم ارزشو داشته باشیم تا براورده بشه بلاخره

ختم کلام دلم پول میخاد واقعا هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره غلط اضافه میکنه پول باشه همچی هست

اخخخخخخخ پول پول پول همه چیییییییی پوله 

پول داشته باشی افسرده نیستی پول باشه دوست دارن 

پول باشه همه چی حله 

کاش زندگی میکردم نه برای پول دراوردن برای زندگیییییی کرردن 

با پول همه چی درست میشه💔💔

ما خودمون دار و ندارمونو فروختیم خونه خریدیمیه عاااالمه طلا داشتمماشین داشتیمهمه رو فروختم فقط یه حل ...

خدارشکر خونه خریدی خونه خیلی خوبه من حاضرم برا خونه همه چیزمو بدیم ولی با پولمون خونه نمیدن وگرنه انجام میدادیم