2777
2789
عنوان

ناراحتم از بی پولیمون🥺😅

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 71 پست
واقعا؟بقیه هم مث ما هستن؟من خیلی ناراحتم ک هیچ پیشرفتی تو این چن ماهه اول عروسیمون نداشتیم

آره عزیزم‌ واقعا

اوضاع الان اصلاا خوب نیست

بازم خداروشکر ماشین دارین 

خیلیا با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن کسی نفهمه

اصلا غصه نخور ایشالله خدا کمکتون میکنه

خوشبخت شید💕

تکراری شدن 🥺منم بااینکه پالتو خریدم ولی دلم میخاد چندتا دیگ بخرم

منمممم فک کن امسال حاضرم سرما بکشم اما پالتو ک دارمو نپوشم اخه خوشم نمیاد واقعا نمتونم بپوشمش 

همسرم هم میگ بریم بخر اما عزاب وجدان دارم ک پوله رو خرج کنم یا ن دوچار دوگانگی هستم همیشه اول دعوا ک بخر بعدم ک میریم بخره میگم ولش کن نداری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخخخخخخخ پول پول پول همه چیییییییی پوله پول داشته باشی افسرده نیستی پول باشه دوست دارن پول باشه همه ...

دقیقا پول باشه بابا خسته نیست واسه پول دراوردن برامون خسته نمیشه 

مامان پول دوا دکترشو داره 

داداش زن میگیره خونه میگیره ماشین میگیره 

خواهر درگیر نمیشه 

پول باشه همه استعدادمون شکوفا میشه چون تو کلاسای مختلف ثبت نام میکنیم 

فقط پول. باشه 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

غصه ک ن باید قبول کنیم تهشو ولی میتونیم ارزشو داشته باشیم تا براورده بشه بلاخره

حتما ت این کشور میشع😂هزاران نفر در روز ارزوشو دارن اما الان زیر خاکن

منظور حتی همون پول هم نمیتونه نجاتمون بده تا زنده بمونیم اما از نداشتنش انقد غصه میخوریم تا دردو مریضی بگیریمو مرگمونو نزدیک کنیم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
آره عزیزم‌ واقعااوضاع الان اصلاا خوب نیستبازم خداروشکر ماشین دارین خیلیا با سیلی صورتشونو سرخ نگه می ...

ممنونم عزیزم بابت دعای خوبت خدا ب شما هم نگاه کنه حاجتتو بده 

پس خدارشکر میکنم ی پله از صفر اومدیم بالا تر 

منمممم فک کن امسال حاضرم سرما بکشم اما پالتو ک دارمو نپوشم اخه خوشم نمیاد واقعا نمتونم بپوشمش همسرم ...

دقیقا بعد ک میخای بخری میگی باشه واس یک درد دیگمون ولش ولی ته دلت میمونه اون خواستنش

ممنونم عزیزم بابت دعای خوبت خدا ب شما هم نگاه کنه حاجتتو بده پس خدارشکر میکنم ی پله از صفر اومدیم با ...

آره واقعا اوضاع جدی جدی بده

اصلا غصه نخور بالاخره روز خوش هم میاد

قربونت عزیزم💕

حتما ت این کشور میشع😂هزاران نفر در روز ارزوشو دارن اما الان زیر خاکنمنظور حتی همون پول هم نمیتونه ن ...

😂😂😂بهش ک نمیرسیم اما فکر بهش خوبه گاهی

دقیقا پول باشه بابا خسته نیست واسه پول دراوردن برامون خسته نمیشه مامان پول دوا دکترشو داره داداش زن ...

اره اونایی که ازبچگی. هزار تا کلاس میرن شنا یوگا ژیمناستیک نقاشی کامپیوتر.......اینا بشدت اعتمادبه نفسشون تغذیه میشه اینا هیچوقت کم نمیارن 

حتی اگه ازراهی موفق نشن ازیه راه دیگه میکشونن بالا خودشونوذ

اخ من پول ددی رو میخوام 

میخوام به هیچی فکر نکردم فقط لذت ببرم از جوونیم 

😭خوشبحال اونایی که خانواده خوب دارن 

اونایی هم که میگن همه مشکل دارنذچرته 

پول حلال تمام مشکلاته

دقیقا بعد ک میخای بخری میگی باشه واس یک درد دیگمون ولش ولی ته دلت میمونه اون خواستنش

وای دقیقاااا همیشه با عزاب وجدان خربد کردم اون کاریم نداره هاا و خوشحال میشه خرج کنم برا خودم اگ پول باشه ،اما خود لعنتیم پشیمون میشم و خودخوری میکنم 

😂😂😂بهش ک نمیرسیم اما فکر بهش خوبه گاهی

هعی🥲فقط دلم ب این میسوزع ک چقد از ماها بخاطر پول دلمون شکسته

و چقد از ماها اینکه یک وز فقط یکروز مرفح زندگی کنیم ارزومون بوده اما ب گور بردیمش با همون ارزو مردن خیلیا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اره اونایی که ازبچگی. هزار تا کلاس میرن شنا یوگا ژیمناستیک نقاشی کامپیوتر.......اینا بشدت اعتمادبه ن ...

من بیشتر پول رو میخام واس خانواده ام دلم نمیخاد بابام بیشتر سختی بکشه 

ولی اره اونا موفق میشن