2777
2789
عنوان

ناراحتم از بی پولیمون🥺😅

369 بازدید | 71 پست

دلم ماشین خوب میخاد ن پراید کهنه 

مسافرت میخاد

لباس های گرون قشنگ و زیاد 

هعیییی دلم خرید زیاد میخاد 

کلا ۲ میلیون دارم نمیدونم چ غلطی کنم باش دلمم نمیاد خرجش کنم اخه تکلیفمون معلوم نیس اصلا ی وضعیه ها داریم انگار نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا

اه چ زندگی چرتیع اخه

با دو چ میشع شاید یک کفشو شلوار

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

همسدم شغلش شراکتی با داداشاشه بعد هر روز تا بحث میشه میگن تعتطیل کنیم درامد معلوم نیس هر کی هرکیه زور دست اوناس اول عروسیمونه هیچی نداریم حز ی پراید و ۱۰۰ گرم طلا و ی خونه پدرش داده بهمون زندگی کنیم ولی ن برا خودمون نیس ،

عزیزدلم

نمیخوام بیام برات شعار بدما

ولی باور کن گاهی داشته های ما آرزوی دیگرانه

اینکه پیشرفت کنی و ماشین خوب داشته باشی خیلی خوبه ولی اینکه قدر همینی که داری رو ندونی و ناشکری کنی نه

الان پراید دلتو زده

ولی ذوق همون روز که پراید دار شدی رو یادت بیار

ما الان چند ماهه داریم جون مبکنیم همون پرایدو بخریم نمیشه

من خونه ی بابام گرون میپوشیدم

مدام خرید میکردم

ازدواج که کردم همون لباسا رو آوردم

هفت سال گذشته. تو این هفت سال لباس خریدم ولی هیچکدوم به قشنگی و خوشگلی اونا نیست

هنوزم مامانم اینا رو میبینم که باز خریدای آنچنانی میکنن ولی اصلا خودمو پایین نمیارم