2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل با دوتا بچه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 87 پست
پسر من 19 سالشه و دخترم نه ساله، دخترتون بره کلاس دوم اوضاع خیلی بهتر میشه، منم شرایطم مثل شماست امس ...

خدا بهت قوت بده 

الان پسر بزرگم تو شرایط خاص نوجوونیه خودش مراقبت خاص میخواد 

مدرسه تیزهوشان میره کلی کلاس میره 

شرایط من البته تابستون عید هم ندارم خیلی وقته آرزوم شده وقت باشگاه داشته باشم ندارمدر واقع وقتی برا ...

خانه داری سخته؟؟

منِ شاغل بعضی وقتا ازبس ب قول خودت وقتی برا خودم ندارم ب خانه دارشدن فکرمی‌کنم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها نیستی،خانم‌های شاغل واقعاً بدنمون نابود می‌شه انقدر کار می‌کنیم😵‍💫

خیلی ظلمه چرا به زور باید سی سال کار کنیم 

من دوست دارم ۲۵ سال بازنشست بشم بعنی ۴ سال دیگه

خدا بهت قوت بده الان پسر بزرگم تو شرایط خاص نوجوونیه خودش مراقبت خاص میخواد مدرسه تیزهوشان میره کلی ...

تشکر عزیزم  همچنین 

خدا برات حفظشون کنه، اره بچه ها تو هر سنی مراقبت خاص خودشون رو دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خانه داری سخته؟؟منِ شاغل بعضی وقتا ازبس ب قول خودت وقتی برا خودم ندارم ب خانه دارشدن فکرمی‌کنم..

اشتباه میکنی

خانه داری هم بخاطر روزمرگی واقعا فرسودگی میاره

از یه ور مستقل هم نیستی و دستت تو جیب خودت نیست 

برا همین روحیه ات داغون میشه

دیروز هم با شوهرم بحثم شد که من اوردی غربت نمیتونم راحت و بدون دغدغه برم سر کار اگه شهر خودمون بودم راحت بودم. الان هم باید وایسم دومی هم به سن مدرسه برسه که بتونم تابستونا تو خونه تنهاشون بذارم. 

وای منم همینطور من شاغلم و متاهلم و دانشجو خیلییییی سخت بود خیلی یکساله ازدواج کردم ببین یعنی واقعاً ...

من ارشدمو با یدونه بچه کلاس دومی و یه نوزاد تموم کردم هوففففففف ولی ارزشش رو داشت 

خانه داری سخته؟؟منِ شاغل بعضی وقتا ازبس ب قول خودت وقتی برا خودم ندارم ب خانه دارشدن فکرمی‌کنم..

خیلی سخته یه خانم شاغل خانه دار بشه، اولا عادت کرده که درامد داشته باشه، ثانیا حوصلش سر میره چون یاد گرفته زمانش رو با کار بیرون مدیریت کنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!