2777
2789
ن عزیزم نماز واجب نیستاسمش هست نماز شب، مثه نماز صب هست ،۴ تا دو رکعتیبعدش دورکعت شفع،بعدش یه رکعت و ...

میدونم عزیزم 

میگم نمازای واجبتو میخونی یا فقط نماز شب میخونی؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اگه مستاجرین ازون خونه برید لطفابچها دروغ نمیگن حتما یه چیزی دیده گلممن زمان بچگی بخاطر یه شرط بندی ...

اخه میگه خونه مادرمم دیده میگه در یخچالو باز کرده بود میخواست خوراکی برداره نگا میکرد تو یخچال ... اصلا نمیدونم باور کنم یا نه .... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزمشما نماز واجب میخونی؟نماز شب فقط وتر میخونی؟

نماز شب یه چیز جداست نماز وتر یه چیز جدا

نماز شب ۸رکعته ،۴تا دو رکعتی ولی دو رکعت هم بخونی اشکال نداره

بعد نماز شفع دو رکعته،

بعد ی رکعت وتر

طرز خوندنشون راحته

کلا همه باهم ی رب بیشتر طول نمیکشه

نماز شب یه چیز جداست نماز وتر یه چیز جدانماز شب ۸رکعته ،۴تا دو رکعتی ولی دو رکعت هم بخونی اشکال ندار ...

عزیزم میدونم

منظور نماز صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا میخونی؟

حالامجبور بودی ازاین بازیا کنی من حای توسکته کردم

علاقه:))

از ۶ سالگی فیلمای ترسناک میبینم میرفتم تو اینه به خودم یه ربع زل میزدم

نصف شبا وسط اتاق جن رو صدا میزدم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من هم نمازای واجب رو تو شبانه روز میخونم،هم نماز شب رو از ساعت ۱۲ شب ب بعد میخونمگاهی ساعت ۲شب

اها خوبه

تو رو خدا تو قنوتت دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 😔

اها خوبهتو رو خدا تو قنوتت دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه � ...

چشم حتما

شماهم برا من دعاکن بلکه شوهرم سر عقل بیاد عاشقم بشه دست ازین کاراش برداره

ترسناکه امروز ک دخترم میگف از کابینت ی نفر شکل تو اومد بیرون برد نشونم داد کدوم کابینت بود کابینت با ...

پسر منم سایه میبینه هم قد باباش. باباش همزاد داره. همین یک ساعت پیشم دید یه مدت سوره بقره سوتی میذاشتم خیلی خوب بود چند وقته نذاشتم دوباره میبینه