2777
2789
چشم حتماشماهم برا من دعاکن بلکه شوهرم سر عقل بیاد عاشقم بشه دست ازین کاراش برداره

چشات سلامت ممنون

سوره مزمل و ضحی و محمد و مومنون شنیدم خوبه مرتب بخونشون میگن خوبه نی نی سایت 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میترسم روش اثر منفی بزاره ....

ازینکه در آینده خدایی نکرده دیوانه بشه یا همزاد نزاره ازدواج کنه یا بعد ازدواج اذیتش کنه نمیترسین؟؟؟

حالا خود دانی بازم شما مادرشی

ولی کاش من زودتر رفته بودم و اون موجودی ک بدنم رو الکی کبود میکرد و شبا منو میترسوند زودتر خلاص میشدم

اونا بعد بلوغ بچه بیشتر اذیتش میکنن

بازم خودتون میدونین  

ازینکه در آینده خدایی نکرده دیوانه بشه یا همزاد نزاره ازدواج کنه یا بعد ازدواج اذیتش کنه نمیترسین؟؟؟ ...

اخه ۳ سالشع هنوز من مطمئن نیستم حرفاش واقعا میبینه یا الکی میگه خیالاتشه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
نماز شب خیلی رو زندگیت تاثیر گذاشته؟

اره خداروشکر

اصن منی ک هر روزم با استرس ازخواب بیدارمیشدم الان آروم بلند میشم میگم خدایا همچی رو بخودت سپردم، همچی روهم خودش برام درست میکنه دونه دونه، دیگه از شوهرم نمیترسم،از بلاهایی ک میخاد سرم بیاره ، اصن ی جوری شدم ب غیرخدا از هیشکی نمی‌ترسم.منی ک از مادرشوهرم میترسیدم یا خانواده شوهر،الان ی قدرتی گرفتم ازهیچ کدوم نمی‌ترسم و اوناهم یجور دیگه شدن،

نمیدونم چم شده ولی فقط همچی رو واگذار کردم بخدا

خودشم آدمای بد رو میذاره تو کاسشون

دارم میبینم 

اخه ۳ سالشع هنوز من مطمئن نیستم حرفاش واقعا میبینه یا الکی میگه خیالاتشه

خب سه ساله ک هیچی نمیفهمه اگه جا دعانویس هم بری ،پیشش بگو دکتر هست. ک اگه ب کسی هم گفت آبروتون نره ک جا دعانویس بردیش