2777
2789
عنوان

چجوری مادر بهتری باشم اکر بچم سراغ جنس مخالف رفت چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
اخه حرف سر اینه ی سری تا تجربه نکنن باور نمیکنن حرف پدر مادر من نمیخام بچه هام تجربه کنن نمیدونم چ ک ...

قشنگم، این حرفو منو به یاد داشته باش نه به عنوان بچه نسل جدید و این حرفا، به عنوان یه دوست. تو تصمیم گرفتی بچه به دنیا بیاری، اما هیچ وقت هیچ وقت مالک و صاحب اون ها نخواهی بود، نه روح و نه جسمانی. عزیزم، اون ها به عنوان یک دختر و پسر و مهم تر از اینا، به عنوان یک انسان راه خودشون رو ادامه خواهند داد و زندگی خودشون رو خواهند داشت. هیچ وقت نمیتونی تا ابد بگی من نمیخوام که فلان کار رو انجام بدن. چرا؟ به چند دلیل که حالا می‌گذریم. محبت شما جای خود،  محبت پدر برای دختر هم مهمه. بزار تجربه کنه اما مراقبش باش. در عواقب کار ها کنارش باش، همین. همقدمش باش مادر زیبا❄️❤️ اما زودتر از همه اینها بزار زندگی دختر های موفق رو بخونه، دنیا رو از همه طریق بهش نشون بده، فقط بزار بدونه دنیا بزرگه و گسترده، هدف بهش معرفی کن و مهارت. اون موقع خودش حتی زندگیش رو متمرکز روی یک مرد نمیکنه. این خیلی مهمه.

شاید تورو محل نذاشتن که نرفتی البته شوخی میکنم بچه های الان بیشترش میرن

این چه حرفیه 😐 واقعا برگام ریخته هرچند فقط شما نیستی ک این‌جوری میگی همه الان ببینن یکی پاکه میگن حتما ایرادی داره یا کسب بهش محل نمی‌ده 

من ب گفته بقیه خوشگلم یعنی چیزی نیست ک خودم بگم فقط 

چه زمانی که مجرد بودم چه الان از درو دیوار پیشنهاد ریخته برام چون ارزش خودمو بیشتر از هررزه بودن میدونستم هیچوقت حتی ب اون مردا و پسرای کثیف نگاهم نکردم حتی شوهرم بارها بهم خیانت کرد من هرگز تلافی نکردم مگه منم باید مثه اون کثیف باشم؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چه حرفیه 😐 واقعا برگام ریخته هرچند فقط شما نیستی ک این‌جوری میگی همه الان ببینن یکی پاکه میگن ح ...

الان از کجا پری سرمن خالی میکنی مگه کسی دوست پرداخته باشه هرزگیه نگرشتو عوض کن شب خوش حوصله ندارم با کسی بحث کنم