2777
2789
عنوان

چجوری مادر بهتری باشم اکر بچم سراغ جنس مخالف رفت چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست

همیشه از مشاوره های خوب کمک بگیر و سطح آگاهیت رو با دنبال کردن مطالب مفید تربیتی بالا ببر

در کنار تلاش هات برای آگاهی خودت و تربیتشون برای بچه هات خیلیییی دعا کن انشالله که سالم و صالح بزرگ بشن

همه‌ی بچه های ایران سالم و صالح بزرگ بشن واسه همه بچه ها دعا کنیم که جامعه‌ی بهتری داشته باشیم فرزندمون هم خوب بار میاد انشالله🤲🏻❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم همش از بی محبتی میاد 

بعد اینکه سعی کن از یه سنی بع بعد بهشون بفهمونی این کارا عاقبت خوشی نداره 

من ۹ ۱۰ سالن بود یکی از دخترای نزدیکمون خیلی با اهل دوستی با جنس مخالف بود من میدیدم که هر سری سرکارش میزارن و حتی کارش به دادگاه پاسگاه هم کشید برام شده بود الگو اصلااا سمت دوستی نمی‌رفتم هرکی هن پیشنهاد میداد قشقرق به پا میکردم😂

باهاشون رفاقتی رفتار کن ک فک کنن دوستشونی و قابل اعتماد ک چیزی ازت قایم نکنن منبا پسر بزرگم اینحوری ...

چجوری ینی اشتباه کرد چیزی نگم؟؟؟هی قربون صدقه برم دقیق مبگی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من نرفتم🤣جمع نبندین☺🥰

ههه خب ک چی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

الان روشنفکران عزیز جامعه میان می‌خورنت اما بنظرم براشون توضیح بده ک این کار جز آسیب به خودشون و همس ...

من با اینکه بچه این نسل هستم اومدم توقعات ام رو از همسر آیندم تو ذهنم نوشتم مثلا:

۱_من همسری میخوام که اهل رفاقت با جنس مخالف نبوده و نباشه (حالا کی می تونم همچین ادعایی بکنم؟ وقتی که خودمم همینطور بوده باشم)

۲_ من همسری که غیبت کنه و دروغ بگه رو نمیخوام در نتیجه خودمم از اعمالم مراقبه میکنم 

۳_خلاصه هر ویژگی رفتاری و اخلاقی رو که از همسرم میخوام اول تو خودم به وجود میارم

عزیز دلم، خودم از همین دهه جدیدم، فقط میتونم بگم، امن باش براشون، کنترل نکن، آگاه آگاه آگاهشون کن، ا ...

اخه حرف سر اینه ی سری تا تجربه نکنن باور نمیکنن حرف پدر مادر من نمیخام بچه هام تجربه کنن نمیدونم چ کنم ک حرفم اثر بزاره بخدا هدیه میخرم راه و بیراه اشتباه کننن چیزی نمیگم غذای مورد علاقه میپزم هر روز ب دخترم میگم خوشگلی عشقم  نفسم صداش میکنم با شوهرم دعوا خیلی کم کردیم بخاطر بچه ها

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
شاید تورو محل نذاشتن که نرفتی البته شوخی میکنم بچه های الان بیشترش میرن

ااتفاقا هم موقعیت اجتماعی خوبی دارم و هم تعریفی نباشه زیبایی دارم 

بهتره بگم تربیت مادرم درست بوده و این من بودم که ارزش خلقتم رو دونستم و نذاشتم شرافتم توسط یه مشت پسر به بازی گرفته بشه

چجوری ینی اشتباه کرد چیزی نگم؟؟؟هی قربون صدقه برم دقیق مبگی

ن عزیزم منظورم اینه ک اگه اشتباهی هم ازش سر زد بیاد بهت بگه شمارو در جریان کارهاش بذاره میدونی چیه نمیشه واقعا ب کلی کنترلشون کرد ولی تا جایی ک امکانش باشه باهاشون دوست باش نترسن ازت ازت هم حساب ببرن یحوری رفتار کن ک بدونن خط قرمزت چیه تو زندگی میدونی ک بچه های امروزی کنترل کردنشون خیلی سخته خداییش با زبون خوش از دور مراقبشون باش خیلی کنترلگر نباش رهاشونم نکن محبت کن بهشون ایسالله که موفقیتشونو ببینی نگران نباش گلم 

من با اینکه بچه این نسل هستم اومدم توقعات ام رو از همسر آیندم تو ذهنم نوشتم مثلا:۱_من همسری میخوام ک ...

منم خودم بچه همین نسلم ۲۲ سالمه اما هرگز طرز فکرم مثه اینایی ک هرزگی رو مد کردن نبوده و نیست 

الان ب دخترا بگی چرا با پسرا دوست میشید میگن نیاز طبیعی انسانه، حالا چون نیاز طبیعی انسانه باید آدم خودشو بازیچه ی مشت نره خر اشغال بکنه ؟ بخدا اگه دخترا و زنای الان مثه قدیما حیا و عفت داشتن و با هر مردی نمیپریدن اینهمه مرد تنوع طلب تو جامعه ب وجود نمیومد الان طرف زنش از حوری بهشتی ام خوشگلتره می‌ره با یکی بهش خیانت می‌کنه ک اصلا خوشت نمیاد نگاش هم بکنی همه اینا بخاطر اینه که دخترا و زنا با هر مردی دوست میشن براشونم مهم نیست زن داره ندارع دیگه ب یه نفر قانع نمیشن میدونن اون بیرون براشون کلی جن ده ریخته 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم خودم بچه همین نسلم ۲۲ سالمه اما هرگز طرز فکرم مثه اینایی ک هرزگی رو مد کردن نبوده و نیست الان ب ...

درود بر شما و طرز تفکرتون 

منم با ۱۹ سال سن همیشه دغدغه تربیت نسل آینده رو داشتم و خیلی برام مهمه