2777
2789
عنوان

نوزده سالمه نصف موهام سفید شده🥲

59 بازدید | 3 پست

بخداااا تازه میخام برم ۱۹ سالگی موهام بیشترش سفیده 🥺😭با منظور دیگه ای نمیگم ولیی مامانم این بلارو سرم  میاره با نیش و کنایه هاش 

خودم می‌دونم چیا دارم میکشم ب سرم میزنه خود...کشی کنم راحتشم دلم واسه بابام می‌سوزه کلی آرزو برام داره🥲 ازون طرف حرف بقیه چرا رفتی فلان رشته چرا ازدواج نمیکنی چرا اینجوری میگردی این چ لباسیه بخدا دیگه بریدممممم😭 هرچقدر خودمو ب اون راه میزنم نمیشه دارم خفهههه میشم از بغض یا امام رضا تورو ب جوادت قسم یا امام حسین حاجت دلمو بده راحتشم بخدا چیز زیادی نمیخام ک 🥺😭

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

هعی

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۱۹ سالمه نصف بیشترش سفید شده

بخدا این زندگی لایق ما نیس تو اوج جوونی پیر شدیم 

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔