منظورم زندگی تو یه ساختمون و واحدای جدا با مادرشوهری که دخالتگره و خواهر شوهر خیلی کوچیکی که وابستگی شدیدی به شوهرتون داره طوری که کلا وقتی نزدیک باشید خونه ی شماست
چندساله؟ حتما سرشون تو کارخودشونه یا خودت صبر و تحملت زیاده
سه سال دخالت زیاد نیست همون هست من صبرم زیاد
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله خواهرش هفت سالشه یه برادر ۲۰ ساله داره و ۲۷ سالشه .بزرگه ایران نیست اون کوچیکه باهاشون زندگی می ...
وای پس اصلااااا نریا یه پسر۲۰ ساله داره دیگه به شوهرتو احتیاجی نیس که بری دیگه موندنی میشی شوهرتم معلومه مثل سوهرمن از اوناس که فقط جونش برا خانواده اش درمیره
طلاق مگر به همین راحتیه ؟؟؟؟ می خواد بترسونتت . بهش بگو باشه طلاق ولی خودت اقدام کن و حق و حقوقم را بده و برو بشین ور دل ننه ات .... با این شرایط که بچه های دیگه پیش مادرشون هستند شوهرت دلیل موجهی برای بودن پیش مادرش نداره .
الان دارم باهاشون تو یه ساختمون مشترک زندگی میکنیم یکسال و نیمه ، که بهترین روزای زندگی یه عروس و دا ...
دقیقا منم یکسال و نیم اول ازدواجم بودم چقدر عذاب کشیدم .یکساله جداشدم که پدرشوهرم مرد شوهرم گفت یا برمیگردیم اونجا یا جدامیشیم .منم جدایی رو ترجیح دادم نمیتونم دوباره اون داستانارو حتی بدتر تحمل کنم
دقیقا منم یکسال و نیم اول ازدواجم بودم چقدر عذاب کشیدم .یکساله جداشدم که پدرشوهرم مرد شوهرم گفت یا ب ...
به قول دوستمون میخواد بترسونتت بگو باشه مهریمو بده خودتم برو با مادرت زندگی کن ببین چجوری خفه میشه اصن آدمی که به خاطر یه جا بودن با مادرش حرف از طلاق میزنه بی شعور به تمام معناست