منظورم زندگی تو یه ساختمون و واحدای جدا با مادرشوهری که دخالتگره و خواهر شوهر خیلی کوچیکی که وابستگی شدیدی به شوهرتون داره طوری که کلا وقتی نزدیک باشید خونه ی شماست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
استاتر شما بچه نداری یدونه خودتی در رو باز نکن رفت وآمدم نکن به زور که باهات رفت پآمد نمیکنن
نمیشه باز شوهرمو پر میکنن که چرا خورد و خوراک رو یکی نمیکنید نمیدونم چرا زنت هرروز بهمون سر نمیزنه اونجا هرچی از من میبینن به فامیل میگن خواهر شوهرم کلا خونه منه و هزارتا مشکل دیگه
فرقی نداره. کلا زندگی با مادرزن یا مادرشوهر تو یه ساختمون اشتباهه محضِ. حالا بازم مادرزن یه درجه پایین تره و بیشترشون هوای دامادو بیشتر از دختر خودشون دارن ولی مادرشوهر.. خدا کمکت کنه. بنده های خدا قصد و نیت بدی هم ندارنا از سر دلسوزی یه حرفی میزنن آتیش بپا میکنن