2777
2789
عنوان

از کارایی که تو دوران کرونا انجام میدادید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی رعایت کردیم بدتر شد گرفتیم 

بعدش فهمیدم باید هپلی باشیم تا کرونا نگیریم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

۱۵ سالم بود 

بابام نمی‌داشت تو کوچه برم از پشت پنجره اتاق عین این زندانیا با رفیقام که تو کوچه بودن حرف میزدم 

توری وسط پنجره رو سوراخ کرده بودم رفیقام از اون ور فلش مینداختن پشت پنجره من برمیداشتم براشون فیلم و سریال می‌ریختم بهشون میدادم 😂💔

هیچوقت دلیل این همه سخت گیری خانوادمو نفهمیدم 

من همیشه همینجوری بودم و هستم. در واقع تو کرونا خیلیا به زندگی عادی من رسیدن!

(یه بار تو فروشگاه دیدم یه مرده هی دست تو دماغش میکرد، بعد بین قفسه ها میچرخید و همه چی رو دست میزد و قیمتشو نگاه میکرد نیذاشت سرجاش. از اون به بهد تمام چیزای قابل شستن رو میشورم. سیب زمینی گِلی و تخم مرغ هم کلا تو سینک آشپزخونه نمیشورم. )

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میوه هاتونم مایع ظرفشویی میزدین؟ 😞😂

همرو هر چیییی😐😂یه بار ماسک پوستی خریدم دونه دونه شستمش از این ورقه ای ها😂

ماسکم دیگه وسطاش کلا دوتا میزدیم خانوادگی

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

نه بابا کی گفته قراره بیاد؟

ما حقیقتا خیلی رعایت نمیکردیم یعنی رعایت چرا سختگیری 

ولی یکی از دوستامون یک کمد دیوار خالی کرده بود شوهرش که میاد خونه از دم در یه پلاستیک بزرگ بهش میداد خودشو میپیچید تو پلاستیک میرفت تو کمد دیوار تمام لباساشو سشوار میکشید بعد باز عوضشون میکرد مینداخت تو پلاستیک درشم بسته که بعدا با آب داغ بشورن

دقیقا ماعممممیادمه بابام یه کارتون بیسکوییت گرفت، دونه دونه جلداشونو شست بعد دیدیم عع آب رفته داخلشو ...

وای😂اخه مگه جنسش از پلاستیک نی چجوری میره توش😂💔

مامان من یه من کف میزد به اینا🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان دیگه ولی با آب میشوریم

مگرچیزی که بره تو یخچال که با مایع میشوریم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

من می رفتم سرکار میرفتم پیش دوستام و کافه . حتی مریضم شدم نتونستم کارمو ول کنم چون جایگزین نداشتم . گذروندیم دیگه . خریدامم نمی شستم 

اما الان یکم وسواس گرفتم میشورم مخصوصا چیزایی ک قراره بذارم یخچال

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه