من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا یه ماسک میزدیم میرفتیم تو کوچه چی میشد مثلااونایی که رفتن مردن؟
خب قطعا مامان بابای شما بیشتر روی شما حساس بودن و ب سلامتیتون اهمیت میدادن بابای من انواع ضدعفونی کننده با ج قیمتهایی گرفته بود هممششش استرس داشت چون مامانمون رو از دست دادیم میگفت اگه اتفاقی برای بچهام بیوفته من دیگه جون سالم ب در نمیبرم بخاطر همین خیلی سخت میگرفت
گلم در مورد کمتریل پاشی تخقیق کن ،ویروس نیست هوا رو الوده نی کنن نردم بیماری تتفسی می گیرن نی گن ویر ...
تازه همینم میگن معلوم نیست راست دروغ چون بانک های چین پولای مردم بالا کشیدن مردمشونم ریختن تو خیابونا چین بعدش سری این داستان ویروس قرنطینه درست کرده ولی چندتا پسر ایرانی که توی چین بودن پستشون توی اینستا بود گفتن واقعا قرنطینه کردن اینجارو
تازه همینم میگن معلوم نیست راست دروغ چون بانک های چین پولای مردم بالا کشیدن مردمشونم ریختن تو خیابو ...
کل جهان رو می خوان قرنطینه کنن حاکمان پشت پرده خواب های بدی برای مردم جهان دیدن مخصوصا ایران کاش تو این برهه از زمان به دنیا نیامده بودیم جنگ و پخش انواع مریضی و تورم وهمه چی 😢 همش برنامه ریزی شدس یکی یکی اجرا می کنن تا به اهدافشون برسن خودت نگاه کن از سال ۹۷ دیگه رنگ خوشی ندیدیم مثل اینکه خواب ۱۰۰ ساله بودیم
ببخشید میشه بگین اینو از کجا میگین آخه مگه مرض دارن این کارو بکنن اینا اخبار بی بی سیه،؟
بی بی سی و رسانه ها رو حاکمان مخفی جهان اداره می کنن به نظرت این چیزا رو می گن خودت ببین از اردیببهشت ۹۷ اب خوش از گلوی نا مردم ایران یا جهان و خاورمیانه پایین رفته ،اصلا قبل کرونا مگه فیلم شیوع رو نساختن این همه گرفتاری از تحریم و مریضی و جنگ دیگه چیش دروغه
کل جهان رو می خوان قرنطینه کنن حاکمان پشت پرده خواب های بدی برای مردم جهان دیدن مخصوصا ایران کاش تو ...
بخدا فکر کن دوباره ۲ ۳ سال قرنطینه بشیم از زندگی همه چی تفریح کار بیوفتیم برنامه های آیندمون الان میفهمم چرا شوهرم میگه تو این دنیای کثیف بچه نیاریم واقعا این دنیا پر از نامردی کثیفیه بخدا خودم الان اشکم در اومده🥲