2777
2789
عنوان

از کارایی که تو دوران کرونا انجام میدادید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 69 پست

من خیلی خز بودم رنگ ماسکمو با روسریم ست میکردم😐😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخمه و آجیل رو گرم میکردیم رو گاز 😂

وای ماهمممم😂😂😂😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
😨😨وا لعنت بهش کاش بهش اعتراض می کردی

چه جوری بهش ثابت میکردم که دماغوئه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خودم شیرینی درست میکردم تا شیرینی بیرون نخوریم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
۱۵ سالم بود بابام نمی‌داشت تو کوچه برم از پشت پنجره اتاق عین این زندانیا با رفیقام که تو کوچه بودن ح ...

اخی😂

سختگیری تو چی؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

خودم زیاد دراون حد رعایت نمیکردم فقط ماسک میزدم بیرون.

خواهرم تو داروخانه کار میکرد وقتی برمیگشت خونه میرفت تو حیاط کامللللل همه لباساش درمیاورد. لخت مادرزاد😂 همه رو میریخت داخل یه پلاستیک مامانم میریخت تو لباسشویی،دو بار دستاش الکل قوی میزد. بعد با صابون میسابید😂 بعدم میرفت حمام اونجا هم کلی خودشو میسابید لباس تمیز میپوشید میومد بیرون. بعدم پروسه گوشی تمیز کردن🤦‍♀️🤦‍♀️

وقتی میرفتیم خونه مامانم دم در وایمیساد الکل میزد به دستامون یه پلاستیکم تو دستش بود گوشیامون ازمون میگرفت😂😂

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من همیشه همینجوری بودم و هستم. در واقع تو کرونا خیلیا به زندگی عادی من رسیدن!(یه بار تو فروشگاه دیدم ...

مامان منم همینه

میگم لعنتی دیگه میوه هارو ریکا نزنننن بابا ضرر دارههه

همرو هر چیییی😐😂یه بار ماسک پوستی خریدم دونه دونه شستمش از این ورقه ای ها😂ماسکم دیگه وسطاش کلا دوت ...

ما هنوزم میشوریما با مایع😞😂