2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 188 پست
شما بگو ۲ ساعتاعصاب یک زن به اندازه کافی با هورموناش خراب هستاگه حقوق خوب می دادن ارزش ۱۲رساعت کار د ...

معلمی بیشتر عشق و علاقه میخواد

حقوقش هم برای یه خانم متناسبه و خب نسبت به شغل های دیگه محیط امنی دارا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آخه گفتی حسادت آسیب میرسونه به شخص مقابل بخاطر همین پرسیدم

بله حسادت میتونه باعث آسیب رسوندن به زندگی ها بشه ولی من منظورم فقط به اسی نبود که چیزی نمیدونم ازش 

مثلا خوده من رفتم دانشگاه یکی از خانوم‌های فامیل پشت من گفته بود چرا الکی باید کارشناسی ارشد بخونه فقط داره پولش رو هدر میده میریزه دور!

یکی دیگه شوهره رو پشیمون کرده بود از اینکه همسرش رو ثبتنام کرده دانشگاه میگفت زیر سر دختره بلند میشه و شوهره رو یواشکی داشت شست‌وشوی مغزی میداد !!! این غیبت یعنی اذیت و آزار فکری رسوندن و از حسادت نشات میگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن نظر خودتو تحمیل نکنی ب بقیهحقیقت هم تلخه من فقط حقیقتو گفتمب بقیه شغل ها هم توهین نکن خانم مع ...

تحمیل نکردم خواستم دلیل منطقی بیارید ک ساید قانع بشم ک نشدم 

البته ک معلم هم نیستم و خودمم علاقه ای به معلمی ندارم

ولی واقعا نیاز ب پول آدمو مجبور میکنه ک حداقل یه شغل شریف انتخاب کنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خانومهای ایرانی یه کلمه استقلال یاد گرفتن و واقعا معنیشو متوجه نیستناستقلالی که آرامشت رو بگیره استق ...

شاید آرامش مادر شما رد گرفته باشه 

ولی خیلیا راضین چون هم تعطیلاتش زیاده همم زمان کاریش

البته ک گفتم معلم نیستم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من شغلی که خودم رئیس خودم باشم و آقا بالاسر نداشته باشم

خب چ شغلی 

شاید آرامش مادر شما رد گرفته باشه ولی خیلیا راضین چون هم تعطیلاتش زیاده همم زمان کاریشالبته ک گفتم م ...

مادر من در قید حیات نیستن

روحشون در آرامش باشه 

هر چه بود راضی نبودن از اون شغل

ولی همیشه آرامش خاصی داشتن فک میکنم ناشی از پاکی قلبشون بود 😉

ببخشید اسی ولی آدم حسود تو آتش حسد خودش میسوزه. لطفا رو خودت کار کن و سعی کن از موفقیت دیگران خوشحال ...

شماهم قضاوت نکن قضاوت مخصوص خداست.یکبار دیگه تاپیکمو بخون میفهمی چی گفتم.بحث حسادت نیست و عذاب وجدان برای تلاش نکردن خودمه

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
تو هم میتونی تلاش کنی خب شرایطش رو الان نداری از کجا معلوم تو سه سال دیرتر شروع کنی موفق‌تر از اون ن ...

از سرکوفتای بقیه میترسم اخه...مخصوصا پدرشوهرم خیلی آدم تیکع بندازیه

مادر من در قید حیات نیستنروحشون در آرامش باشه هر چه بود راضی نبودن از اون شغلولی همیشه آرامش خاصی دا ...

من خودم معلم نیستم و خوشمم نمیاد

فقط خواستم بدونم تو این اوضاع جامعه برا یه خانم ک زمان کاریش کم باشه و حقوقش بالا چب میتونه باشه؟

ک جوابمو ندادید

عزیزم خدا مادرتون رو رحمت کنه❤ براشون حمد میخونم

شماهم قضاوت نکن قضاوت مخصوص خداست.یکبار دیگه تاپیکمو بخون میفهمی چی گفتم.بحث حسادت نیست و عذاب وجدان ...

عزیز باهاشون بحث نکن 

من متوجه کلامتان شدم

و صرفا گفتم این شغل حسادت نداره

چون حداقل تو کشور ما جایگاهش صرفا از لحاظ معنوی بالا بردن در حالی که باید به یک معلم خیلی بیشتر رسیدگی میکردن

ولی خب دوستان تعصبانه نظرات من زو خوندن و قصاوت پشت قضاوت

دیر نمیشه دورت بگردم ، دیگه این دوران شیرین بچه ات برنمیگرده ولی بعدها میتونی برای آزمون بخونی ،بلاخ ...

چه آرامش و حس خوبی داشت حرفت...خدا هر آرزو تو دلت داری رو مستجاب کنه انشاالله❤️

[QUOTE=367357207]اگه اینجور که شما میگید اینستامطلقا باید پر از آدمای حال خراب باشه چون کلیییییییی آدم حسود

مصادیقتون کلا اینستا و سلبریتی ها هستن که شما فقط در مجازی شناخت دارید .و قرار نیست اونا همه حالاتشون  رو به اشتراک بذارن .

شما اسمش رو چشم زخم میذارید یا هرچی دیگه .

من بهش میگم انرژی منفی 

حسود سرشار از انرژی منفی هست .

البته این بحث قصد جسارت به استارتر رو نداره .

و هممون مبتلا به هستیم .بعضیا زیاد و بعضیا هم با معکوس سازی حسشون رو  کنترل میکنن.