2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 188 پست
پروفت خودتی؟

نه عزیزم شبیهه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان چه توهینی کردم؟فحش دادم؟؟؟گقتم قابلیت حسادت ندارهمادر خودمم معلم بوده عزیز و همیشه معتقده عمر ر ...

توهین همیشه فحش نیس . آره حسادت داره چون مستقل میشه چدن سرکار میزه دستش تو جیب خودشه

مادرتون اگه این کارو نمی‌کرد میخواست چیکار کنه دقیقا؟

تو ازن جامعه خراب 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیپلم ک نمیاد آزمون استخدامی بدهاون طرف هم رفته دانشگاه درس خونده و رفته ازمون بده

خب تخصصی که نبوده هر کدوم مخصوص رشته خودشون رو خوندن

نه آموزگاری رو

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اشتباه نکن فعلا حواست به بچه ات باشه ،شاید جاریت تو زندگیش در حال حاضر چیزی مهم تر از آزمون نداره ول ...

اره واقعا.بچم خیلی بغلی و بهانه گیره.خسته میشم.وقتی میخوابه واقعا دلم میخواد برای خودم استراحت کنم و از طرفی عذاب وجدان میگیرم ک چرا این تایم رو درس نمیخونم

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
خداروشکر جاری ندارم🤲🏻🤲🏻🤲🏻خودم مهربونم و همیشه خیر دیگران رو میخوام فکر میکردم اونم مهربونه بعد ...

والا منم مهربونم چرا فکر کردی بدجنسم؟من فقط از خودم ناراحتم که چرا نمیتونم تلاش کنم

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
کلییییییی بازیگر و ورزشکار و افراد موفق هستن با کلیییییی آدمای حسود اطرافشون اونا دارن زندگیو خوشی م ...

شما فقط ظاهر زندگیشون رو می بینید .و از مشکلاتشون خبر ندارید .

و اینکه الزاما حس منفی حسادت  مانع رشد طرف مقابل نمیشه .میتونه این آسیب در حد ی حال بد باشه .

خودتون فکر کنید یادتون نیست کسی انرژی منفی داشته باشه براتون .وقتی باهاش هستید حس کنید روز خوبی نداشتید .

ده تومن پولیه؟؟؟؟؟؟؟ یک ساعت بین 30تا بچه بشین فقط حرف زدنشون دیوانت میکنه

پس خوش بحال شما ک برا شما پولی نیست 

این مملکت همینه میتونی ارایشگر بشی و شان اجتماعی نداشته باشی ولی ۱۰۰ درامدت باشه 

یا معلم شریف باشی و ۱۰ درامدت 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/