2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 188 پست
شما فقط ظاهر زندگیشون رو می بینید .و از مشکلاتشون خبر ندارید .و اینکه الزاما حس منفی حسادت مانع رشد ...

اگه اینجور که شما میگید اینستامطلقا باید پر از آدمای حال خراب باشه چون کلیییییییی آدم حسود اطرافشونه 

بهتر بود بجای حسادت میگفتید چشم زخم 

وگرنه حسادت فقط فقط به خود شخص آسیب میرسونه

میخوام برا خودم بدونم مثلا چ شغلی هم جایگاه اجتماعی خوبی داره هم درامد؟؟؟

هر کسی هدفی داره و معیار و شرایط

من محال ممکنه برای برجی ده تومن روزانه ۸ ساعت وقت بذارم

چون کلا علاقه ایی به کارمند بودن ندارم

یکی دیکه ممکنه واقعا عشق داشته باشه به کارمند بودن یا معلمی چه بسا کمتر از ده تومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید چون ب پولی نیاز نداشتید

کیه که از پول بدش بیاد ولی با روحیه ام سازگار نبود به خاطر نشستن های مداوم دیسکمم گرفت، بچه ام خسته شده بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شب قبل خواب اشپزخونتو تمیز کن ظاهرخونه رو‌مرتب کن مقدمات ناهار رو اماده بذار صبح اول وقت بشبن به خون ...

اره درسته.مرسی عزیزم

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
چقدر گارد داری شماارایشگرم شغلش غیر شریف نیستمعلمی هم شان احتماعی متوسطی دارهچ بپذیری چ نپذیری این و ...

جایگاه اجتماعی متفاوته 

جایی ک توش کار میکنی مهمه عزیزم

گارد نمیگیرم 

همه اینجا از بی پولی می‌نالند بعد میان میگن ۱۰ تومن پولی نیس اونم برا ۵ ساعت کار 

شاید شما نشنیدید ولی اکثرا این آرایشگرا یا متاسفانه همسر دارن و دوس پسر یا هم مردمو تشویق می‌کنند ب ابن کارا و.... این تو جامعه ما هم ثابت شده هس برا اکثریتتتت 

شما دیگه ریپ نزن❤️

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خب تخصصی که نبوده هر کدوم مخصوص رشته خودشون رو خوندننه آموزگاری رو

درس ها ی تخصصی هم داره و دوره هاش

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
جایگاه اجتماعی متفاوته جایی ک توش کار میکنی مهمه عزیزمگارد نمیگیرم همه اینجا از بی پولی می‌نالند بعد ...

سعی کن نظر خودتو تحمیل نکنی ب بقیه

حقیقت هم تلخه من فقط حقیقتو گفتم

ب بقیه شغل ها هم توهین نکن خانم معلم

موفق باشی

هر کسی هدفی داره و معیار و شرایطمن محال ممکنه برای برجی ده تومن روزانه ۸ ساعت وقت بذارمچون کلا علاقه ...

۸ساعت نیس معلمی ۴ ساعته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
میخوام برا خودم بدونم مثلا چ شغلی هم جایگاه اجتماعی خوبی داره هم درامد؟؟؟

خانومهای ایرانی یه کلمه استقلال یاد گرفتن و واقعا معنیشو متوجه نیستن

استقلالی که آرامشت رو بگیره استقلال نیست

تو زمانی مستقلی که ارامشتو تضمین کنی نه برجی ۱۰ تومن رو