من یه بچه سه ماهه دارم.قبلا تنبلیم میکرد بخونم و الانکه بچه دارم بدتر شدم.ولی خیلی دلم میخواد بخونم.بچم همه انرژیمو میگیره و وقتی میخوابه دلم میخواد یکم برای خودم باشم و تو اینستا بچرخم.میدونم کارم اشتباهه ولی نمیدونم چکارکنم.اگه جاریم قبول شه خیلی غصه میخورم
آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدر گارد داری شماارایشگرم شغلش غیر شریف نیستمعلمی هم شان احتماعی متوسطی دارهچ بپذیری چ نپذیری این و ...
جایگاه اجتماعی متفاوته
جایی ک توش کار میکنی مهمه عزیزم
گارد نمیگیرم
همه اینجا از بی پولی مینالند بعد میان میگن ۱۰ تومن پولی نیس اونم برا ۵ ساعت کار
شاید شما نشنیدید ولی اکثرا این آرایشگرا یا متاسفانه همسر دارن و دوس پسر یا هم مردمو تشویق میکنند ب ابن کارا و.... این تو جامعه ما هم ثابت شده هس برا اکثریتتتت
شما دیگه ریپ نزن❤️
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خب تخصصی که نبوده هر کدوم مخصوص رشته خودشون رو خوندننه آموزگاری رو
درس ها ی تخصصی هم داره و دوره هاش
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/