من یه بچه سه ماهه دارم.قبلا تنبلیم میکرد بخونم و الانکه بچه دارم بدتر شدم.ولی خیلی دلم میخواد بخونم.بچم همه انرژیمو میگیره و وقتی میخوابه دلم میخواد یکم برای خودم باشم و تو اینستا بچرخم.میدونم کارم اشتباهه ولی نمیدونم چکارکنم.اگه جاریم قبول شه خیلی غصه میخورم
آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودم قبلا کارمند بودم امکان رشد و ترقی تو کارم زیاد بود حقوقشم خوب بود اما استعفا دادم
شاید چون ب پولی نیاز نداشتید
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
الان مشکلتون چیه؟؟؟استارتر ناراحت بودنگفتم حسادت ندارهو بچسبه به شغلهای دیکهآره الان سخت نیسزمان قد ...
میخوام برا خودم بدونم مثلا چ شغلی هم جایگاه اجتماعی خوبی داره هم درامد؟؟؟
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره واقعا.بچم خیلی بغلی و بهانه گیره.خسته میشم.وقتی میخوابه واقعا دلم میخواد برای خودم استراحت کنم و ...
دیر نمیشه دورت بگردم ، دیگه این دوران شیرین بچه ات برنمیگرده ولی بعدها میتونی برای آزمون بخونی ،بلاخره یه روز آزمون میدی و قبول میشی ولی کاری نکن با حس عذاب وجدان باشه بزار الان از مادری و بچه داری لذت ببری بعدها از آزمونی که میخوای بدی لذت ببر.
من هم پسرم که شروع کرد رفت مدرسه نشستم به خوندن درس و موفق هم شدم
چرا تجربه یکی از نزدیکانم رو با چشم دیدمدیدن معلم های الان کافیه البته نیازی ب تجربه نیست
قدیم هم معلم خوب و بد زیاد داشتیم
ب قول شماها با حقوق کمی ک بهش میدن انتظار پول زیاد ازشون نداشته باشید