2777
2789
عنوان

انقدررررر تو‌ دلم به شوهرم خندیدم

1366 بازدید | 68 پست

سر شب یهو گفت دلم رولت میخواد(از این رولتا که سوپرمارکت میفروشه) هر یکیش حدود سی تومن در میاد و واسه دو نفر بسه .من همبشه میگم باید مساوی تقسیم کنی ولی اون عقیده داره چون مرد هست باید بیشتر بخوره ولی منکه نمیزارم

رفت مغازه پیامک برداشت اومد شصت تومن (رو گوشی خودم میاد) گفتم خب حتما یه چیزای دیگه هم خریده 

اومد خونه دیدم یه رولت دستشه ولی 

رو لبش هم خط خامه بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

فهمیدید چی شد؟ 

دوتا خریده یکیشو تو راه خورده یکیشم اورده با هم نصف کنیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

خنگگگگگ 

شکم گندههههه

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

😂😂😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین شوهر من

مال من تازه لبشو پاک میکنه

ادای نخوردها رو درمیاره 

منم واس اینک لو نره خجالت نکشه نمیگم

البت من شکمو نیستم ولی اون خیلی 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

نمیدونم چجور میخندید ب این کاراشونمن ک تحملللل نمیکنم همچین ادماییو.🤣😐

سخت نگیر 😂ته خلافش همینه🤣

عین شوهر منمال من تازه لبشو پاک میکنهادای نخوردها رو درمیاره منم واس اینک لو نره خجالت نکشه نمیگمالب ...

منم به روش نیوردم 😂😂ولی مردم از خنده