2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403876 بازدید | 78042 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید بچه ها یه بار خوب و ادبی باهاتون حرف بزنم،😎😎من شوخی میکنم جدی میگم در کل همینه که هست،،،یاد ...

جان من همون ورژن خودت باش ،تریپ ادبی بهت نمیاد خیلی جلفی طوره ،همون سسکی بی ادبی ،بنظرم سنگینتروشیکتره  

بنده خدا جیران که روز اول بش گفتی مرد   

میگم چیزیت شده داری حلالیت میطلبی،از طرف من خونت حلال  

اره انشالله که بتونم هر سال دلشو شاد کنم.. من یه ادم سؤ استفاده گرم😂هرچی بخوام میگم بهش میگم بگو ای ...

خدا خفظش کنه برات 

بچه ها فرشته های خدان دست ما

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

عزیز ای دلم قربونتون بشم لطفا با ی گزارش منو خوشحال کنین♥️این پست ودوتاپست پایینتر که تکرارعکساسماچ ...

زدیم 

تعداد بالاییم که .

بچه ها بزنین انگشت مبارکه رو دیگه

تو سن دختر من همش میخواد کشف کنه..میریم فروشگاه همه چی برمیداره میزاره تو چرخدستمال لوبیا هرچی فکرشو ...

عاطفه بعدا یادم بنداز یه خاطره برات بنویسم مفصله خالی از لطفم نیس چندتا چیز میز توش هم من یاد گرفتم هم تو شاید بتونی بهتر تصمیم بگیری

بچه ها راهنمایی کنید دیگه ای بابامن میخوام ی جلسه دیگه برم ریموو ابرولیزر واقعا درد داره پوست منم نا ...

من نمیدونم عه 

یا خدا چقدر پست گذاشتین

چجوری وقت میکنین اینهمه اینجا باشین😆

شش ماه پیش یه پارچه کرپ حریر خریدم که شومیز بدوزم هنوز  نشده،البته این که چشمامو لیزیک کردم این چند وقته هم بی تاثیر نبود

قربون دستتون دارین رد میشین یه هل بدین موتورم روشن بشه برم سر دوخت و دوز عید😅

مهسا برای من عین جون دادن بود درخواست پول😭هنوزم سرش مشکل دارم باشوهرم🙃 بابام به ما هفتگی پول میداد ...

خوب کردی نوشتی. ❤️❤️منم تو نامزدی همین بودم. به غیر عید خرید نکردم. خودمم سر کار میرفتم اصلا نیازی نبود. کل حقوقمو لباس میخریدم چقدر لباس نو داشتم هرجا چیزی میدیدم میخریدم یه کشو مخصوص لباس نو داشتم احتکار میکردم☹️☹️بعدش با خودم اوردم حتی واسه خرید عروسی یه دست لباس تو خونه ای نگرفتم. جدیدا خیلی بهتر شدم چون میبینم من خرج نکنم میره واسه کس دیگه😉حتی واسه تولد با اینکه نیاز نبود ولی رفتم واسه پسرم کادو 7 میلیونی گرفتم جقدرم اه و ناله کرد که وای چقدر گرونیه😁ولی چون نقطه ضعفشو فهمیدم ازش استفاده کردم. واسه خودمم خداییش بگم خرید دارم میگه برو بهترینو  بخرا مشکل از خودمه. 😬

عاطی بنظر من هفته ای یکی دوبار باید بره وببینه بچه،منم گاهی به همسرم میگم میای خونه سر راه نخر براش، ...

@atefe71h    

دقیقا یها درست میگه عاطفه چرا باید بچه همش سالم خوری کنه چرا نباید سوپر مارکت برده 😐😐😐من خودم با این سن میرم قسمت خوراکی دلم میخواد از همشون بردارم چون شکل و رنگ های قشنگی دارن ولی خیای هاشون مزه خوبی ندارن 🤣🤣 بعد بچه دلش نکشه مگه میشه. 

من هم مثل یها خودم یا باباش میبریمش مغازه که خرید کنم راحت بهش میگم از خونه امروز بریم بیسکویت بخر برا خودت، خودم از پفک خیلی خوشم میاد شوهرم چیپس😅

باید تو خونه داشته باشیم به خودش میکم بیا بردار از این مدل مثلا دو تا از این یکی. راحت هم میارم که بخوره. 

چرا ایتقد به بچه سخت میگیری.... شده بریم مغازه گفته من بخریم گفتم تو خونه هست یا کمد خوراکی بهش نشون میدم همیشه که بدونه داریم تو خونه..... ولی میگم امروز یه ذره باید بخوری فردا یه کم دیگه عادت کرده که زیاد از اینها خوب نیست پغک و چپیس و بستنی بهونه اش نمیگیره. 

ولی عاشق کیک و بیسکویت عین خودم🤣🤣🤣

اینقد به بچه سخت نگیر و لازمه ببریش که بخره و بخوره از اونها. ولی در حد اعتدال الکی و هر دقیقه سوپری نه اصلا حرفم به هزینه نیستا صرفا جهت سالم خوری. 

پفیلاهای شرکتی اصلا نمیگیریم خیلی بوی بد و مزه بدی میده خودم تو خونه براش درست میکنم یا کیک و چیزی که بخواد. و تاکید زیادی من و باباش روی میوه خوردن داریم و شب حتما چند ساعت بعد شام باید حتی شده یه دونه میوه اش بخره. 

ولی موز باشه عصر موز میدم شب هم پرتقال سیب و اینها. 

جیغ بنفش هم نزن الکی هم گنده اش نکن استرس هم نگیر بچه ات هم اذیت نکنه کسی با خوراکی سوپرمارکت نمرده نمونه بازرش افراد تو گروه 🤣🤣🤣 هممون از اینها خوردم ماشالله سالم و سرحال هم هستیم. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌