2777
2789
عنوان

چین باز قرنطینه کرده تمام کشورش رو چون سویه جدید کرونا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 76 پست
چه ربطی به قم داره عزیزم، ی دانشجو گیلانی بود سری قبل که از چین وارد کرده بود

کرونا رو طلبه های چینی وارد کردن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن ایرانم اومده همین بیماریه که تب شدید و تنگی نفس میاره همینه واکسن آنفولانزا هم پیشگیری نمیکنه چ ...

یه پسره ایرانی که مقیمه چینه اسمش ارش تو پیجش فیلمشو‌گذاشته که میگه از بدن درد و کمر‌درد دارم میمیرم

در حدی که تمام چین قرنطینه کامل شده خیابوناشون پرنده پر نمیزنه

کاش اینجا هم مدرسه ها رو مجازی کنند ،خسته شدیم اینقدر از بقیه ویروس ها رو می گیرند،یه بچه مریض میشه نهایت چند روزی که خیلی حالش بده نمیاد ،یکم که حالش بهتر بشه مدرسه میاد در حالی که ممکنه هنوز واگیرداشته باشه

برای کودکانه بزرگسال جماعت در امانه ولی نه که دیگه مردم بخوان پلشت بازی در بیارن چون نمیگیرن.

شبه کرونا و آنفولانزاعه. توی چین هم اکثر آمار بستری و کسایی که گرفتن مال کودکان زیر پنج سال بوده

خدا نابودشون کنه از بس همه چی میخورن😬😬😬😬

راستی خانوم یک کاربر شما رو تگ مرد کارتون داشت

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

برای کودکانه بزرگسال جماعت در امانه ولی نه که دیگه مردم بخوان پلشت بازی در بیارن چون نمیگیرن.شبه کرو ...

فعلا تو کودکان شیوعش بیشتر بوده نه اینکه مال بچه ها باشه

یه زمانی برای کرونا هم اینو گفته بودن که بچه ها نمیگیرن که چرت و پرت بود

یه پسره ایرانی که مقیمه چینه اسمش ارش تو پیجش فیلمشو‌گذاشته که میگه از بدن درد و کمر‌درد دارم میمیرم

من از هوش مصنوعی پرسیدم میگفت وارد ایران شده ولی منابع رسمی تایید نمیکنن کرونا رو هم قبل از اینکه اعلام بشه تو ایران در حال گردش بود و فکر میکردن یه جور آنفولانزاس

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
شایعه درست نکنید لطفا

موافقم

همینجوریش مردم ترسیدن الکی جو نندازید وسط

اگه خبری باشه حتما اطلاع رسانی میشه هنوز چین قرنطینه شده که اونم معلوم نیست درست باشه. تا سازمان بهداشت جهانی چیزی نگفتی هیچی صحت نداره. زندگیتون رو بکنید اگه جدی شد یک خاکی به سرمون میریزیم

فعلا تو کودکان شیوعش بیشتر بوده نه اینکه مال بچه ها باشهیه زمانی برای کرونا هم اینو گفته بودن که بچه ...

تا وقتی جهش نزنه مال کودکانه. بهش لقب نمیدونم چی چی زمستانه دادن. زمستون تموم بشه گورش رو گم میکنه فقط تا آخر زمستون جهش نزنه و نیاد این سمت‌ها 

نه عزیز جان کرونا رو ی دانشجوی گیلانی همون زمان وارد کرد

ولا من اولین باره میشنوم همه جا میگفتن از طلبه های چینی بوده