2777
2789
عنوان

چین باز قرنطینه کرده تمام کشورش رو چون سویه جدید کرونا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعااا جدیه؟ واااایسازمان بهداشت جهانی چیزی گفته درباره ش؟

اره همون جهانی گفته همینو

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

انقد سوسک و کرم میخورن کل دنیا رو بدبخت میکنن خدا لعنتشون کنه

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

چیکار کنیم مثلا

هرچیزی ک برای تقویت بدنه

قبلی که بگیرین حسابی پربار کنین مثلا ویتامینای مختلف 

غذاهای فست فود و‌اماده نخورین فقط غذای خونگی‌اونم‌سالمش

روغن زرد گوسفندی حتتتما بخورین

میوه سبزیجات 

گوشت های سالم ...

دوستان من خبر ندارمولی شما که خبر دارین قضیه چقدر جدیه؟

خیلی

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

یعنی دوباره مدرسه ها و دانشگاها مجازی میشه؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

میگن ایرانم اومده همین بیماریه که تب شدید و تنگی نفس میاره همینه واکسن آنفولانزا هم پیشگیری نمیکنه چون آنفولانزا نیست داداش من با اینکه واکسن زده بود گرفت تب بالای چهل درجه هیچجوری هم پایین نمیومد
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست