من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من هرکس رو دیدم راضی بوده و خوشبخت شده این یه دونه هم که تعریفش رو کردم چون اختلافش عرش و فرش بود اصلا !!! من ندیدم از چشم پسر بیوفته حتی پسرای وضع خوبمون که رفتن دخترای معمولی گرفتن الان ملکه شده دختره واسه خودش
من با چنین موردی روبرو بودم سطحش خیلی خیلی از من و خانوادم بالاتر بود . پوستم کنده شده قید ازدواج زدم
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
شاید باورتون نشه،من برام نه پول مهمه،نه قیافه،نه تحصیلات،نه تیپ ،نه چیزای دیگه، فقط و فقط مهربونیو اخلاق برام مهمه که توی زندگی مشترک ،با اخلاق و رفتارمون بهمدیگه حس ارزشمند بودن بدیم،حس اولویت همدیگه بودن،حس ارامش،حس اعتماد،کلا حس خوب بگیریم از هم، :)
اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم