2777
2789
عنوان

اونایی که با پسراز خودتون خیلی بالاتر ازدواج کردید راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 55 پست

درستش اینه مرد بالاتر باشه اتفاقا وقتی مرد پایین تر باشه بهش حس بدی دست میده مردا همیشه دوست دارن احساس قدرت کنن اگر حس کنن همسرشون از خودشون بالاتر  این حس قدرت رو ندارن و سرکوب میشن ولی خیلییییی بالاتر من خودم دوست ندارم چون اعتماد بنفس ندارم

اگر مالی بالاتره تو باید علمی بالاتر باشی اگر مالی و علمی بالاتر باشه تو باید از نظر چهره بهتر و بال ...

اگه از ظاهری پسره بالاتر باشه چه باید کرد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا خیلی بده ولی اینم سخته چون خانواده سطح پایینن باید تو هم با هم سطح خودت زندگ ...

خانوده ای که توش به دنیا میای دست خودت نیست اما خانواده ای که خودت تشکیل میدی چرا دست خودته

میتونی اول سطحتو بالا بکشی بعد با هم سطح خودت که یه سطح بالا باشه ازدواج کنی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان پشیمون نیستی ؟

نه. خیلی اذیت شدم تو مدت خواستگاری و بعدش خانوادش خیلی ناراحتی ایجاد کردن . خود پسره خوب بود. سطح علمی و مالی خیلی خیلی بالایی داشت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
شاید باورتون نشه،من برام نه پول مهمه،نه قیافه،نه تحصیلات،نه تیپ ،نه چیزای دیگه، فقط و فقط مهربونیو ا ...

منم فقط ارامش برام مهمه که پیش طرف ارامش داشته باشم ولی همینم پیدا نکردم 😂

به نظرم شعاره این که اعتماد به نفس و ... 

بالاتر بودنی که اینجا مطرح میشه از نظر مادیه 

اینکه شما دیپلمه باشین و شوهرتون دکترا داشته باشه 

شما از خانواده فقیر باشین و شوهرتون خیلی پولدار باشه 

شما از خانواده بیسواد و پر از مشکلات اجتماعی باشین و شوهرتون از یه خانواده خیلی سرشناس باشه 

قطعا و قطعا مشکلات خیلی زیادی ایجاد میکنه و به نظرم هیچ مردی ارزش این رو نداره که بخواین خودتون رو در معرض مبارزه با هزاران تحقیر از طرف اطرافیان و هزاران ترس از اینده و .... قرار بدین . مگه اینکه واقعا عاشقش باشین !!

شما میتونین با ازدواج با کسی که به لحاظ مالی و اجتماعی نزدیک به شماست ارامش خیلی ببشتری رو تجربه کنین !

اینی که من میگم پسره ۱۰۰ درجه لول خودشو خانوادش بالاتر از دخترس بقدری پسره پولداره و اص ...

بهتره موارد دیگه برسی بشه

اگه پول پسر رو بزارین کنار و صفر باشه ، در حدی پوئن مثبت داره که بهش جواب مثبت بدین؟

بهتره شخصیت دوطرف برسی بشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

اگه از ظاهری پسره بالاتر باشه چه باید کرد؟

اونموقع هست ه حداقل ۱۰ یا ۱۲ سالی اختلاف سنی جواب میده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هیجی قبول کن تو نری میره یه دختره زشت میگیره ما پسرامون خوشگلن عروسامون زشت به قیافه نگا نکن

خندم گرفت یه لحظه گفتی نری میره یه دختر زشت میگیره😅😂😂😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اونموقع هست ه حداقل ۱۰ یا ۱۲ سالی اختلاف سنی جواب میده

یعنی چی متوجه نشدم 

به نظرم شعاره این که اعتماد به نفس و ... بالاتر بودنی که اینجا مطرح میشه از نظر مادیه اینکه شما دیپل ...

دقیقا . خیلی سخته. طرف من یه خونه میلیاردی استخر دار برای زندگی انتخاب کرده بود بعد پدر من تو فکر این بود که چطور جهیزیه تهیه کنه که پرش کنه . حالا اون بنده خدا گفته بود هیچ جهیزیه ای نمی خواد خونش تجهیزه . اما خانوادش متلک بود که می نداختن .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
منم فقط ارامش برام مهمه که پیش طرف ارامش داشته باشم ولی همینم پیدا نکردم 😂

ای خواهر گشتم نبود ،نگرد نیست😂

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم