برای اینکه از نظر فرهنگ و سطح مالی اصلا به اون خانوادش نمی خوردی . همیشه عقب بودم تو همه چی خودش براش مساله ای نبود ولی خانوادش مدادم متلک می نداختن ناداحتی ایجاد می کردن . بار ها گفتن در شان پسرشون نیستم
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه بهم زدم. واقعا جنگ اعصاب داشتم. خیلی اون ۶ ماه به من و خانوادم سخت گذشت. پدر من بازنشسته خونش پایین شهر .ماشینم نداره . بعد خانواده اون چندتا ماشین داشتن بالا شهر خونه . چندتا ویلا جاهای مختلف .
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اون دکترا داشت مسلط به ۳ زبان خارجی برا خودش شرکت داشت هر سال چندتا سفر خارجی . من لیسانس حسابداری تو یه کارخونه کار می کردم. از نظر قیافه مشکلی نداشتیم
اشکال نداره هیچ چیز مهم تر از آرامش نیستواقعا میگم شاید خیلیا فکر کنن این جمله کلیشه ایه ولی تا تو م ...
دقیقا منم برای آرامش خودم خانوادم گذشتم. اون بنده خدا خیلی پشت من و خانوادم بود ولی تا کی .
دقیقا . خیلی سخته. طرف من یه خونه میلیاردی استخر دار برای زندگی انتخاب کرده بود بعد پدر من تو فکر ای ...
و دقیقا این نشونه عزت نفس یک دختره که خودش رو در این شرایط قرار نده !!
چه ارزشی داره این زندگی مشترک که تو رو به خاطر سطحت بخوان سرزنش کنن و ارزشهای واقعیت رو و شخصیتت رو نبینن ! چی بدست میاری که به خاطرش از عزت نفست بگذری
و دقیقا این نشونه عزت نفس یک دختره که خودش رو در این شرایط قرار نده !!چه ارزشی داره این زندگی مشترک ...
درسته. ممنون از شما