2777
2789
عنوان

اونایی که با پسراز خودتون خیلی بالاتر ازدواج کردید راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
چرا پوستت کنده شده؟

برای اینکه از نظر فرهنگ و سطح مالی اصلا به اون خانوادش نمی خوردی . همیشه عقب بودم تو همه چی خودش براش مساله ای نبود ولی خانوادش مدادم متلک می نداختن ناداحتی ایجاد می کردن . بار ها گفتن در شان پسرشون نیستم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
دقیقا . خیلی سخته. طرف من یه خونه میلیاردی استخر دار برای زندگی انتخاب کرده بود بعد پدر من تو فکر ای ...

چی شد آخر ازدواج کردین؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شد آخر ازدواج کردین؟

نه بهم زدم. واقعا جنگ اعصاب داشتم. خیلی اون ۶ ماه به من و خانوادم سخت گذشت. پدر من بازنشسته خونش پایین شهر .ماشینم نداره . بعد خانواده اون چندتا ماشین داشتن بالا شهر خونه . چندتا ویلا جاهای مختلف . 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
از نظر تحصیلات و زیبایی چی؟ شاغل نبودی؟

اون دکترا داشت مسلط به ۳ زبان خارجی برا خودش شرکت داشت هر سال چندتا سفر خارجی . من لیسانس حسابداری تو یه کارخونه کار می کردم. از نظر قیافه مشکلی نداشتیم 

نه بهم زدم. واقعا جنگ اعصاب داشتم. خیلی اون ۶ ماه به من و خانوادم سخت گذشت. پدر من بازنشسته خونش پای ...

اشکال نداره هیچ چیز مهم تر از آرامش نیست

واقعا میگم شاید خیلیا فکر کنن این جمله کلیشه ایه ولی تا تو موقعیت نباشی روز و شبتو بدون آرامش نگذرونی نمیفهمی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اشکال نداره هیچ چیز مهم تر از آرامش نیستواقعا میگم شاید خیلیا فکر کنن این جمله کلیشه ایه ولی تا تو م ...

دقیقا منم برای آرامش خودم خانوادم گذشتم. اون بنده خدا خیلی پشت من و خانوادم بود ولی تا کی . 

دقیقا . خیلی سخته. طرف من یه خونه میلیاردی استخر دار برای زندگی انتخاب کرده بود بعد پدر من تو فکر ای ...

و دقیقا این نشونه عزت نفس یک دختره که خودش رو در این شرایط قرار نده !!

چه ارزشی داره این زندگی مشترک که تو رو به خاطر سطحت بخوان سرزنش کنن و ارزشهای واقعیت رو و شخصیتت رو نبینن ! چی بدست میاری که به خاطرش از عزت نفست بگذری 

و دقیقا این نشونه عزت نفس یک دختره که خودش رو در این شرایط قرار نده !!چه ارزشی داره این زندگی مشترک ...

درسته. ممنون از شما

شاید یه شانسیه که بهت رو کرده و میتونی بهترین اینده بذای خودت و بچه های خوشبخت به دنیا ب ...

اخه میترسم بزنه تو سرم خیلی بدم میاد کسی سرم منت بزاره یا بگ من از تو بالاترم فلان ترم

بستگی به فرهنگ پسره و خانوادش هم داره

اگه قراره به من و خانوادم نگاه از بالا به پایین داشته باشن عمرا ازدواج کنم که سر هر چیزی بحث تفاوت سطح و پیش بکشن و بی احترامی کنن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم