2777
2789

کسی که  از لحاظ  مالی   و  سطحی  اجتماعی  از شما خانوادتون  خیلی  بالاتره    باهاش  ازدواج میکنید؟ 

چرا  نه؟  چرا اره؟ اگ اره نمی ترسید  یهو از چشمش  بیفتید؟

ازدواج میکنم.

چرا باید بترسم؟ اینا از اعتماد به نفس‌کم نشات میگیره

من حتی اگه یه ریالی هم تو جیبم نباشه بازم خودمو لایق بهترین ها میدونم چون من ، منم.

این تفکراتتون از کجا میاد این همه بی ارزشی

پیرینسس🎀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال هم‌من بپرسم بچه ها 

با کسی که ۳۰درصد از خودتون بهتره قیافش ازدواج میکنید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من تحصیلی از همسرم پایین ترم

بقیه چیزا من سرترم

به نظرم از همه نظر پایین تر بودن کمی پیچیده میکنه اوضاع رو

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
مهم شعور و شخصیت طرفهکسی که شخصیت داشته باشه شخصیت طرف براش مهمه

اصلنم اینطور نیست متاسفانه . 

شما با ترس علاقه خانواده پول شعور شخصیت لباس همهه چیز اون شخص ازدواج میکنید نه خودش . 

ازدواج میکنم.چرا باید بترسم؟ اینا از اعتماد به نفس‌کم نشات میگیرهمن حتی اگه یه ریالی هم تو جیبم نباش ...

افرین 

خوشم اومد ازت

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من تو فامیل دیدم ازدواج کرده اوایلش خیلی بهش بی محلی شده ولی بعداز چند سال بالاخره خانواده‌ی پسره قبولش کردن و زندگیش بهتر شده

خودمم اصلااااا با پایین‌تر ازدواج نمیکردم با کسی ازدواج کردم که تا حدی از خودمون بالاتر هستن ۱۵سال گذشته و راضی بودم  

نه پیشنهاد نمیدم خیلی بالاتر باشهچون مردا که فرشته نیستن.یه جا تحقیرت میکننبراساس تجربه

اره  واقعا 

خیلی  بده  

ولی  اینم  سخته  چون  خانواده سطح پایینن  باید   تو هم  با  هم  سطح خودت  زندگی کنی  

و همه ی آرزوهاتو  چال کنی